UPDATE 1.000 de angajaţi ai Romsilva au protestat în faţa Guvernului. Negocieri la Palatul VictoriaAproape 1.000 de angajaţi ai Romsilva au protestat, miercuri, în faţa sediului Executivului. Oamenii au cerut modificarea unei hotărâri de guvern care, spun ei, ar duce la concedieri masive în domeniu. O delegaţie a protestatarilor a intrat la discuţii cu reprezentanţii Executivului. 

Protest al padurarilor la Guvern, miercuri. NU se impun RESTRICTII DE CIRCULATIE la Piata Victoriei (Foto gandul.info)
Protest al pădurarilor la Guvern, miercuri. NU se impun RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE la Piaţa Victoriei (Foto gandul.info)

Reprezentanţii din industria lemnului au organizat,  miercuri, 24 februarie 2016, un nou protest în Piaţa Victoriei. Traficul auto nu a fost restricţionat în zonă, au anunţat poliţiştii rutieri.

Peste 3.500 de reprezentanţi din industria lemnului au protestat, şi la sfârşitul lunii ianuarie, în Piaţa Victoriei, ei susţinând atunci că Romsilva a crescut cu 300 la sută preţul minim de pornire la licitaţiile de vânzare a masei lemnoase.

"Vrem ca preţurile să revină la o normalitate, la cele care erau la finalul anului trecut, acum din cauza deciziei Romsilva de a creşte cu 300 la sută preţul minim de pornire la licitaţii, practic activitatea noastră este blocată" a declarat atunci Ciprian Muscă, preşedintele Asociaţiei Forestierilor din Bucovina.

Acesta susţină că probeleme sunt şi cu contractel- cadru dintre agenţii care prelucrează masa lemnoasă şi Romsilva. "Vrem un contract de vânzare care să reprezinte un parteneriat, nu să fie unul doar cu obligaţii şi sancţiuni pentru cumpărătorii de masă lemnoasă" a mai spus Muscă.

Etichete: Piaţa Victoriei, protest padurari miercuri 24 februarie, restricţii circulaţie, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE