Greva foamei în faţa sediului PDL din CapitalăAproape 20 de membri ai asociatiei revolutionarilor au protestat in fata sediului PDL din Bucuresti (Foto adevarul.ro)
Aproape 20 de membri ai asociației revoluționarilor au protestat în fața sediului PDL din București (Foto adevarul.ro)

Potrivit reprezentanţilor revoluţionarilor, motivul protestului este faptul că, de peste patru luni, Coaliţia guvernamentală tergiversează votarea amendamentelor la Legea 341, Legea Recunoştinţei. Demonstranţii sunt deranjaţi de faptul că, deşi autorităţile le-au promis că vor elimina impostorii care se bucură de privilegiile acestei legi, nu au reuşit să facă nimic pentru adevăraţii revoluţionari. Mai mult de atât, foştii luptători sunt deranjaţi de atitudinea aleşilor care le ignoră cerinţele.

„Consiliul Director al Asociaţiei „21 Decembrie 1989” a hotărât ca la acţiune să nu participe membrii cu diagnostice severe şi cei care prin natura vârstei înaintate s-ar expune la riscuri majore de sănătate”, se precizează într-un comunicat al Asociaţiei 21 Decembrie.

Și ASOCIAŢIA LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR„BRAŞOV DECEMBRIE 1989” face cunoscut că în data de 20 aprilie 2012, între orele 1200 -1400, va organiza un marş de protest pe traseul Piaţa Sfatului – str.Republicii - B-dul Eroilor care se va încheia cu un miting de protest în faţa Primăriei Municipiului Braşov.

Sursa: Adevarul

Etichete: Bucureşti, Capitală, greva foamei, protest, revoluţionari

0/0 COMENTARII
dinu florinel
16 apr 21:06
+0
VOTURI
-0

http://www.myeconomist.info/sondaj-de-opinie-pentru-functia-de-primar-sectorul-5 vezi sondaj

sipu
16 apr 13:25
+0
VOTURI
-0

Si voi ziceti ca imaginea este din Modrogan nr1 !!!!!!!!!!!!!! Sau ati pus si voi o poza acolo,si comentati asa din auzite...............................

Traian Mitrica
16 apr 05:20
+0
VOTURI
-0

Da, lol, sa facem o greva a foamei de juma de ora dupa ce am bagat in noi toata noaptea de Pasti, ce hahalere... :)))))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE