PROTEST BUCUREŞTI 2 FEBRUARIE. UPDATE ZECI de MII de oameni protestează în Piaţa Victoriei LIVEPROTEST BUCUREŞTI 2 FEBRUARIE. UPDATE ZECI de MII de oameni protestează în Piaţa Victoriei. Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi consecutiv, nemulţumiţi de ordonanţa de modificare a codurilor penal şi de procedură penală. Zeci  mii de oameni protestează, la această oră, în Piaţa Victoriei din Capitală, unde circulaţia este complet blocată, oamenii scandând: "Abrogaţi şi demisionaţi!","Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta", iar numărul manifestanţilor continuă să crească. Jandarmii au cumpărat flori şi le-au împărţit manifestanţilor, după ce o fetiţă venită la protest cu tatăl ei le-a oferit flori unora dintre ei. Forţele de ordine au scos din mulţime un agitator, la solicitarea mai multor manifestanţi. 

Protest Bucuresti
Protest Bucureşti

PROTEST BUCUREŞTI 2 FEBRUARIE. UPDATE ZECI de MII de oameni protestează în Piaţa Victoriei.

UPDATE 22:28 Dispozitive de jandarmi suplimentate în zona Bulevardului Iancu de Hunedoara din Capitală

Dispozitivele de jandarmi sunt suplimentate în apropiere de sediul Guvernului, în zona Bulevardului Iancu de Hunedoara, forţele de ordine fiind pregătite de intervenţie.

Circa 40 de jandarmi s-au grupat, la ora transmiterii acestei ştiri, în zona Bulevardului Iancu de Hunedoara, pregătiţi de intervenţie, cu căştile pe cap. Între timp, numărul demonstranţilor a ajuns la circa 80.000. La această oră, în piaţă se scandează: "Liviu Dragnea îţi dorim, îţii dorim tot neamu'/ Să te duci la puşcărie cu Sorin Grindeanu".

UPDATE 22.15. Sunt 200.000 de oameni în stradă în toată ţara. 80.000 sunt în Bucureşti, la Guvern.

Jandarmii au descoperit, joi seară, în apropiere de Piaţa Victoriei din Capitală, două persoane care aveau asupra lor materiale pirotehnice.

Cele două persoane au fost descoperite în apropiere de locul protestului din Capitală, în zona Bulevardului Iancu de Hunedoara, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache. Materialele pirotehnice au fost găsite în urma unui control corporal efectuat de jandarmi, cele două persoane fiind conduse la o secţie de poliţie pentru audieri, a precizat Enache. El a mai spus că un alt bărbat, care a fost scos mai devreme de jandarmi din mijlocul mulţimii, la solicitarea manifestanţilor, consuma băuturi alcoolice în Piaţa Victoriei. Bărbatul a fost legitimat şi îndepărtat din zonă, a adăugat Enache.

UPDATE 8.40: În Piaţa Victoriei s-au adunat 40.000 de protestatari.

UPDATE 20:18: Circa 25.000 de oameni în Piaţa Victoriei: "Mâine dimineaţă radem o mustaţă"

Aproximativ 25.000 de oameni protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală. Oamenii scandează:"Mâine dimineaţă radem o mustaţă", "Jandarmii sunt cu noi", "Javra cu mustaţă ne-a furat pe faţă", "Dragnea pentru noi este Ceauşescu doi", "Dragnea, nu fii trist, la Jilava au dentist", "Zi de zi aici vom fi", "Dragnea mincinosul".

De la metrou continuă să vină grupuri mari de oameni, care se îndreaptă spre Piaţa Victoriei. Unii dintre manifestanţi sunt însoţiţi de copii. Manifestanţii au steaguri şi fluiere.  Oamenii scandează: "Dragnea pentru noi este Ceauşescu doi", "Dragnea, nu fii trist, la Jilava au dentist", "Zi de zi aici vom fi", "Dragnea mincinosul". Circulaţia este blocată în Piaţa Victoriei.

La solicitarea demonstranţilor, jandarmii au îndepărtat din piaţă un agitator. Pe o tarabă sunt oferite gratuit participanţilor la protest ceai, cornuri şi sandvişuri. Demonstranţii continuă să vină în Piaţă.

Etichete: BUCURESTI., protest, protest Bucuresti

0/3 COMENTARII
bogdan
03 Feb 19:19
+0
VOTURI
-0
Sustinem Guvernul legitim Grindeanu venit la putere prin vot democratic in decembrie 2016! Voi ce faceti?
VTD
03 Feb 06:08
+0
VOTURI
-0
Ve-ti, tractoristule? Vai de capul tau, ca ai facut scoala aia degeaba!
Ion Tractoristu
03 Feb 01:07
+0
VOTURI
-0
Fiecare popor îsi meritá din plin conducátorii! Asta e legea de aur. Deci: hoti la hoti, prosti la prosti, fanfaroni la fanfaroni etc. etc.

Republica dâmboviteaná e un colosal faliment economic (datoare vândutá), e un fals juridic
(nu are act legal de înfiintare), este un fals moral (venitá pe tancurile rusesti) si o imposturá cap-coadá din 1947 încoace.

Ce sperati sá gásiti în lada de gunoi republicaná???!!! Dreptate? Bunástare!! Omenie?!! Adevár?!!

Ati pus un guvern de ban diti neomarxisti si o lic hea -der preschedinten- în fruntea voastrá, un zero corupt care stie sá guitze si pe nemteste (asta când nu vinde copii pt. bani de case), sperând cá ástia vá vor pricopsi pe totii cu euroi într-un mod miraculos!

Nu vedeti cá dormind asa, ati ajuns în fundul gol si cá râde toatá Europa de imbecilitatea voastrá? De ce vá credeti victimizati, dacá nu aveti nici mácar discernámântul unui adult, pt. a alege judicios în cabina de vot?! Surpriza surprizelor: gunoi ati ales, gunoaie culegeti. Biete ameobe postdecembriste, fara memorie si coloaná vertebralá...

Na poftim, demonstrati sclavilor, demonstrati...armata, politia, jandarmii, SRI, SIE sunt sigur cu voi HA! :o)

Hai noroc, beti o bere -musai nemteascá- pe banii din creditul de la bancá si mergeti iará în pat
la nani!!!

Ve-ti povesti mai târziu copiiilor faptele voastre eroice, asta dacá acestia vor fi prin
apropiere si nu dusi pe la stersul fundurilor prin Occident...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE