PROTEST BUCUREŞTI 9 februarie, ZIUA 10. Românii nu renunţă, proteste la COTROCENI şi VICTORIEI LIVEPROTEST BUCUREŞTI 9 februarie, ZIUA 10. Românii nu renunţă, proteste la COTROCENI şi VICTORIEI. Am intrat deja în a zecea zi de proteste în Piaţa Victoriei. De asemenea, de cinci zile susţinătorii Guvernului Grindeanu protestează în faţa Palatului Cotroceni. 

Protest Bucuresti 9 februarie
Protest Bucureşti 9 februarie

UPDATE 20.50. Aproximativ 3.000 de persoane protestează în faţa Guvernului.

UPDATE 19.55 Oamenii continuă să se adune în faţa Guvernului. Circulaţia spre Kiseleff este închisă.

 UPDATE 19.46 Aproximativ 1.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei la această oră.

 UPDATE 19.15 Numărul protestatarilor de la Cotroceni este de aproximativ 300.

Unei femei care participa la protestu i s-a făcut rău şi a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital. Demonstranții scandează lozinci de susținere a Guvernului Grindeanu. Pe una din pancartele purtate de protestatari se poate citi "Nu vreau guvern de doi lei! Vreau Grindeanu la butoane, ca să am bani de bomboane". Pe un alt afiș scrie "Demisia", "Suspendare pentru instigare". Mai mulți jandarmi asigură desfășurarea fără incidente a protestului.

UPDATE 19.10. Aproximativ 300 de persoane se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru cea de a zecea zi de proteste. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie" şi suflă în vuvuzele. Circulaţia se desfăşoară normal în zonă.Oamenii care s-au adunat în faţa sediului Guvernului nu depăşesc perimetrul împrejmuit cu graduri de către jandarmi. Ei fluieră, suflă în vuzuzele şi strigă: "Noaptea ca hoţii, "Demisia", "DNA să vină să vă ia" .

Majoritatea şoferilor care trec prin Piaţa Victoriei claxonează în semn de solidaritate cu demonstranţii. Pe pancartele din piaţă se pot citi mesajele:"#rezistăm","Rezistenţa devine datorie", "Îndrăzneşte să crezi. Noi suntem generaţia care o să vă schimbe","Nu pot ei minţi cât putem noi gândi", "Jos Guvernul". Unii protestatari flutură steaguri ale României, ale Uniunii Europene şi ale Statelor Unite. În cele zece zile de proteste, numărul record de manifestanţi din Piaţa Victoriei a fost atins duminică, peste 280.000 de oameni protestând chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

PROTEST BUCUREŞTI 9 februarie, ZIUA 10. Românii nu renunţă, proteste la COTROCENI şi VICTORIEI. 

Etichete: Bucureşti, protest, protest Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE