Peste 20.000 de oameni au PROTESTAT în faţa Guvernului împotriva legii GRAŢIERII UPDATE GALERIE FOTOPROTEST BUCUREŞTI. Protestul din Capitală faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea codurilor penale, la care au participat peste 20.000 de oameni, s-a încheiat. Manifestanţii au început să plece după patru ore de protest, care a început în Piaţa Universităţii, de unde oamenii au mers în marş în Piaţa Victoriei şi apoi la sediul PSD din Kiseleff.

UPDATE 21.40 Protestul din Bucureşti se încheie, manifestanţii au început să plece

UPDATE 21.15 Multimea a ajuns la sediul ALDE de la Arcul de Triumf si striga "Tariceanu nu uita, asteptam si cartea ta!", "Alde și PSD, aceeași mizerie, DNA să vină să vă ia".

UPDATE 20.30 Oamenii au ajuns la sediul PSD din Şoseaua Kiseleff, unde strigă "Hoţii", "Rusine, rusine sa va fie" şi "PSD, ciuma roşie", relatează news.ro.

Când au ajuns în dreptul Ambasadei Rusiei, manifestanţii au strigat "Rusia, Moldova nu-i a ta"

UPDATE 20.00 Protestatarii au plecat în marş spre sediul PSD din Kiseleff

Protestatarii aflaţi în Piaţa Victoriei au plecat spre sediul PSD din Şoseaua Kiseleff. Peste 20.000 de oameni sunt în Piaţa Victoriei.

Manifestanţii, aflaţi în marş, pe Şoseaua Kiseleff, strigă "PSD, ciuma roşie", "Hoţii", "Dragnea, nu uita, te aşteaptă DNA".

Oamenii au stat aproximativ o oră în faţa Guvernului, după care au rupt cordonul de jandarmi pentru a pleca spre sediul central al PSD.

UPDATE 19.40 Peste 15.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea Codurilor penale.

Manifestanţii strigă "La închisoare, nu la guvernare", "Hoţii", "Demisia", "PSD - ciuma roşie".

UPDATE 19:19 Manifestanţii au ajuns în Piaţa Victoriei

Peste 13.000 de oameni care protestează faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea Codurilor penale au ajuns în Piaţa Victoriei, la ora transmiterii acestei ştiri. Manifestanţii au parcurs traseul de la Piaţa Universităţii, blocând bulevardul Magheru pe sensul spre Piaţa Romană. Coloana de oameni, al căror număr a continuat să crească, a acoperit toată lungimea bulevardului.

Pe traseu, oamenii - care au pancarte, steaguri tricolore, fluiere şi vuvuzele - au scandat "PSD, ciuma roşie", "Jos Guvernul", "DNA să vină să vă ia", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie". Numărul manifestanţilor depăşeşte 13.000. Protestatarii au plecat în jurul orei 18.30 din Piaţa Universităţii, după ce acolo a ajuns şi preşedintele Klaus Iohannis, care a fost aplaudat şi i-a fost scandat numele.

PROTEST BUCUREŞTI. UPDATE Manifestanţii, al căror număr a ajuns la 10.000, se îndreaptă spre Guvern, blocând bulevardul Magheru.Protestatarii pleacă spre Piaţa Victoriei. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri între Universitate şi Piaţa Victoriei. În mijlocul protestarilor se află şi preşedintele Klaus Iohannis.

UPDATE: Oamenii se îndreaptă spre Universitate. Metrourile sunt pline ca într-o dimineaţă de muncă. 

PROTEST BUCUREŞTI. UPDATE Deputatul PMP Robert Turcescu anunţă, într-un mesaj video postat pe Facebook, că a plecat spre Piaţa Universităţii pentru a participa la protestul faţă de legile privind graţierea şi codurile penale.

„Am plecat spre Universitate, ne vedem acolo. Dragnea, ai curaj să vi şi tu? Semnat, familia Turcescu”, a afirmat Robert Turcescu, într-un video în care apare alături de soţia lui.

Protestatarii au pancarte pe care se poate citi: "Vrem justiţie, nu corupţie", "PSD nu uita/ ţara asta nu-i a ta", "Jos Ciorbea", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie".şi scandează lozinci cerând demisia Guvernului.

PROTEST BUCUREŞTI. De asemenea, la îndemnul organizatorilor, manifestanţii scandează "Fără amnistie, drept în puşcărie",  "Uniţi salvăm toată România", Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi".

În Bucureşti, protestatarii au steaguri şi pancarte cu mesaje precum "Ministru' cu plagiat trebuie remaniat", "Referendum pentru toţi, să ştim dacă suntem hoţi".

Oamenii scandează "DNA, nu uita, noi suntem de partea ta", "Jos Guvernul", "PSD, ciuma roşie" şi "În democraţie, hoţii stau la puşcărie".

"Nu sunt de acord cu ordonanţa care promovează graţierea şi amnistia. Nu îşi are rostul, favorizează unii infractori deja cunoscuţi, care sunt un pericol pentru economia ţării şi pentru siguranţa ţării. E o ordonanţă strict politică şi este cu dedicaţie foarte clară. Sunt câteva persoane care vor avea sigur de câştigat de pe urma ei", a spus un bărbat venit la protest.

PROTEST BUCUREŞTI. "Nu face decât să dea înapoi ani întregi în care s-au făcut nişte progrese în justiţie şi să ne arunce înapoi în anii '90, în care un băiat din fruntea partidului psd-pdsr, cum era pe vremea aia, conducea ţara la discreţie. Şi pentru că votul, atât de prost, care s-a întâmplat de curând le-a dat pe mâna toată puterea vor să completeze chestia asta şi să conducă arbitrar şi discreţionar. Este foarte clar că Liviu Dragnea vrea să devină premier şi nu ştie cum să ne păcălească", a afirmat un alt manifestant.

Organizatorii mitingului au anunţat că din Piata Universităţii vor merge în marş până la Guvern. Proteste similare sunt anunţate pentru duminică  şi în Piteşti, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava, Satu Mare, Braşov, Iaşi. Şi la Copenhaga este anunţat protest duminică, în faţa Ambasadei României.

PROTEST BUCUREŞTI. "Păstrăm ca revendicare demisia ministrului Justiţiei şi a şefilor partidelor guvernamentale PSD şi ALDE", spun organizatorii protestului care susţin că ar mai trebui cerută demisia ministrului Sănătăţii, pentru anularea reformelor din domeniul pe care îl administrează, precum şi demisia preşedintelui CNA, pentru "lipsa de reacţie la manipulări care devin din ce în ce mai agresive şi pentru subordonarea politică". "Nu-l uităm pe Ciorbea", adaugă organizatorii.

Etichete: graţiere, legea gratierii, protest Bucuresti

0/2 COMENTARII
Cristina
22 Jan 21:45
+0
VOTURI
-0
Sariti Asociatia de proprietari vrea sa-mi ia CASA

Protestul acesta sa fie si impotriva GRUPURILOR INFRACTIONALE ORGANIZATE din Asociatiile de proprietari.

Camatarii au inceput sa se foloseasca de DOBANDA EXPONENTIALA, iti pune 100 lei in plus la intretinere, si daca nu platesti, dobanda compusa creste intr-un ritm asa de rapid, ca te si da in judecata sa-ti ia casa, asa cum i-au facut unei cunostinte de ale mele.

Sa fie acest proteset si impotriva ASOCIATIILOR care fac infractiuni. Voteaza petitia pentru desfiintarea acestora.

http://www.penalizareprocentuala.com
Cristina
22 Jan 21:44
+0
VOTURI
-0
Sariti Asociatia de proprietari vrea sa-mi ia CASA

Protestul acesta sa fie si impotriva GRUPURILOR INFRACTIONALE ORGANIZATE din Asociatiile de proprietari.

Camatarii au inceput sa se foloseasca de DOBANDA EXPONENTIALA, iti pune 100 lei in plus la intretinere, si daca nu platesti, dobanda compusa creste intr-un ritm asa de rapid, ca te si da in judecata sa-ti ia casa, asa cum i-au facut unei cunostinte de ale mele.

Sa fie acest proteset si impotriva ASOCIATIILOR care fac infractiuni. Voteaza petitia pentru desfiintarea acestora.

http://www.penalizareprocentuala.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h