Protest cu 30 de oameni împotriva moscheii de la București, organizat de PRUCirca 30 de persoane au participat miercuri la un marș de protest față de construirea unei moschei în București. Marșul a fost organizat de Partidul România Unită.

Protest cu 30 de oameni impotriva moscheii de la Bucuresti, organizat de PRU miercuri
Protest cu 30 de oameni împotriva moscheii de la București, organizat de PRU miercuri
Foto: PRU

Protestatarii au pornit de la sediul PRU din bulevardul Nicolae Bălcescu, pe traseul Piața Romană — bulevardul Lascăr Catargiu — strada Buzești și apoi s-au întors la punctul de plecare.

Conduși de președintele PRU, Bogdan Diaconu, manifestanții au fluturat steaguri tricolore și au afișat pancarte cu mesaje precum "Fără moschee în România", "Nu suntem vasalii lui Erdogan", informează agerpres.ro.

"Clasa politică învechită și coruptă a României nu are curajul să inițieze un referendum pentru a-i întreba pe români dacă acceptă construcția unei moschei uriașe cu banii Turciei în Capitala țării care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obținerea independenței sau dacă sunt de acord cu strămutarea de populație musulmană pe teritoriul țării, deși Partidul România Unită a solicitat acest referendum în nenumărate rânduri", se arată într-un comunicat al PRU.

Etichete: moschee, protest, PRU

0/1 COMENTARII
littleangel
28 Apr 08:26
+0
VOTURI
-0
Cum ma....nu mai e megamoschee?????? Asta e bucurestiul ala pe care va laudati ca il,scoateti in strada?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE