Protest Declic: Elefant vopsit în roz plimbat prin Capitală, la doi ani de la mitingul din 10 augustMembrii comunităţii Declic au organizat un protest, luni, în Bucureşti, plimbând un elefant butaforic vopsit în roz prin faţa sediilor mai multor instituţii, la doi ani de la violenţele din Piaţa Victoriei de la mitingul din 10 august 2018, când "manifestanţi paşnici au fost gazaţi şi bătuţi de jandarmi".

Elefant roz
Elefant roz

Comunitatea Declic a pregătit un elefant vopsit în roz care a fost plimbat la Palatul Cotroceni, Ministerul de Interne, Parchetul General, Palatul de Justiţie, Ministerul Justiţiei, DIICOT şi Piaţa Victoriei.

"Elefantul din încăpere, despre care preşedintele Iohannis vorbea în 2017 la una dintre şedinţele de Guvern unde se încerca blocarea Justiţiei, a devenit acum dosarul 10 august. Pentru că elefantul nu mai este vizibil pentru preşedinte, ministrul Justiţiei, procurorul general, DIICOT şi ministrul de Interne am decis să îl vopsim în roz", a declarat reprezentantul Declic, Cătălina Hopârteanu, citată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, peste 59.000 de membri Declic au semnat petiţia "Vrem anchetă corectă în dosarul 10 august" şi au cerut autorităţilor reluarea cercetărilor.

Etichete: 10 august, elefant roz, protest, protest 10 august, protest declic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE