Protest extrem în Capitală: A amenințat că se aruncă în gol pentru că a fost bătut de polițiștiUn bărbat de 35 de ani s-a urcat aseară pe o macara din Piaţa Presei şi a ameninţat că se aruncă în gol. De la ZECI de metri înălţime, protestatarul a strigat că vrea demisia poliţiei române, pentru că, susţine el, mai mulţi agenţi l-ar fi bătut. După mai bine de trei ore de negocieri, bărbatul a fost convins să coboare.

Barbatul a amenintat ca se arunca de pe o macara dupa ce, spune el, a fost agresat de agentii Politiei
Bărbatul a amenințat că se aruncă de pe o macara după ce, spune el, a fost agresat de agenții Poliției

Bărbatul ar fi fost dus la poliţie deoarece era suspect că ar fi furat mai multor tuburi de beton de la periferia Capitalei, potrivit unor surse citate de Realitatea.net. De altfel, protestatarul recunoaşte chiar el că nu este tocmai uşă de biserică. 

"Nu, nu, nu e posibil asa ceva. Dom`le, am fost confundat cu un infractor, nu sunt sfant, dar...", a spus protestatarul.

După peste trei ore de negocieri cu organele de ordine, bărbatul a fost convins să coboare de pe macara și a fost preluat de o echipă medicală. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că starea de sănătate a bărbatului este bună, însă l-au dus la spital pentru un examen clinic amănunţit.

"O sa aveti maine si poimaine aceeasi problema cu mine, poate pana sar in cap", a ameninţat protestatarul. Cel mai probabil, următoarea vizită a protestatarului va fi la secţia de poliţie, unde poate primi amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Etichete: protest Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h