PROTEST faţă de decizia Senatului în cazul lui Oprea: "Nu sunteţi nici dumnezei şi nici invincibili"Mai multe persoane au iniţiat pe Facebook o mişcare de protest faţă de decizia dată de senatori în cazul lui Gabriel Oprea, fiind deschisă o pagină intitutală "Oprea, eşti cercetat, trebuie să fii judecat", unde câteva sute de persoane şi-au anunţat prezenţa în faţa Senatului, joi, la ora 18.00.

PROTEST fata de decizia Senatului in cazul lui Oprea
PROTEST faţă de decizia Senatului în cazul lui Oprea

"Ieşim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, când era antemergător pe motocicletă şi deschidea drumul coloanei oficiale organizate pentru ministrul de interne, şeful său. Un poliţist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în faţa justiţiei, din cauza celor din Senatul României, care se cred deasupra legii. Fraţilor, nu sunteţi. Nici dumnezei şi nici invincibili. De aceea, joi ieşim în stradă, chiar la voi acasă, domnilor senatori. Noi, simpli cetăţeni indignaţi venim la intrarea dinspre Senat a Parlamentului României, să-l comemorăm pe Bogdan Gigină şi să cerem dreptate. Poate aşa vă amintiţi că nu există vreo diferenţă magică între noi şi voi, că legea este aceeaşi pentru toţi şi că justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba", este mesajul postat pe Facebook.

Protestul va avea loc joi seara, în intervalul 18.00 - 21.00.

Etichete: bogdan gigina, gabriel oprea, protest la senat

0/2 COMENTARII
abc
21 sep 06:27
+0
VOTURI
-0
Ba, tu vrei sa spui ca motociclistul avea voie sa spuna "nu, n-am chef sa ies azi pe traseu, sa-i deschid drumul sefului"? Crezi ca mai avea serviciu peste doua minute dupa ce-si termina fraza?
Si nu e vorba ca de vina e ala care "mergea la 50 de metri dupa prostul". Ala avea vitezometrul blocat la 84 km/h, iar "altul" spune ca el mergea cu viteza legala??? Dar, revin. Nu e vorba ca o fi sau n-o fi vinovat. E vorba ca se sustrage cercetarilor.
In momentul asta, judecatorii sunt doar cu numele. O gasca de penali, in cel mai curat sens al cuvantului, decid daca cineva e vinovat sau nu. Asta-i problema.

Iar tu probabil esti si platit, si idiot.
xyz
21 sep 00:46
+0
VOTURI
-0
Cica: "Un poliţist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă..." cum adica? Un prost pica in groapa, moare si de vina e altul, care mergea cu 50 de metri dupa prostul. Ba voi sunteti platiti sau idioti, nesilit de nimeni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE