Protest față de triplarea prețului RCA la autovehiculele comerciale, marți, în BucureștiTransportatorii vor protesta marti, incepand cu ora 10.00,  fata de triplarea pretului RCA la autovehiculele comerciale.

Protest fata de triplarea pretului RCA la autovehiculele comerciale, marti, in Bucuresti
Protest față de triplarea prețului RCA la autovehiculele comerciale, marți, în București
Foto: incomemagazine.ro

"Interesul comun este limitarea RCA/carte verde la valori normale de maximum 5.000 de lei pe 12 luni pentru autovehiculele comerciale de marfuri si persoane care fac transporturi rutiere international, la maximum 2000 lei pe 12 luni pentru autovehiculele de transport public local si la maximum 300 lei pe 12 luni pentru autoturisme", se mentioneaza in comunicatul citat de Hotnews.ro.

Astfel, UNTRR invita la acest protest toate organizatiile care nu au obtinut autorizare pentru protest in 10 decembrie 2015.

De altfel, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania a sesizat Comisia Europeana si Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere (IRU) cu privire la 'colapsul iminent al sistemului RCA/Carte verde din Romania', in conditiile in care tarifele incep de la 3.000 euro si trec de 25.000 de euro pentru un camion cu cinci ani vechime, sustin reprezentantii transportatorilor.

Etichete: miting, protest, RCA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h