PROTEST. Gabriela Firea: 95% dintre cei care protestează nu au citit textul OUG privind codurilePROTEST. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

PROTEST. "Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru", a spus Gabriela Firea, conform news.ro.

Întrebată de unde are această informaţie, Firea a răspuns: "Pe toate site-urile. Dacă vreţi vă trimit linkul (...) Există un studiu care s-a realizat şi 95% spun că nu au citit ordonanţa de urgenţă, că nu ştiu dacă sunt două ordonanţe sau una, care nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament".

PROTEST.  De asemenea, pagina de Facebook a primarului Bucureştiului nu a funcţionat seara trecută. Ulterior, aceasta a apărut din nou activă sâmbătă dimineaţa.

Peste 100.000 de oameni s-au aflat, vineri seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a patra zi consecutiv de proteste faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care sunt modificate codurile penale. Pe unul dintre blocurile din piaţă au fost proiectate cu laser mai multe mesaje antiguvernamentale şi cu îndemnuri pentru continuarea protestelor, iar la ora 22.00 mulţimea a cântat imnul naţional, iar după acest moment, manifestanţii au început să plece. Detalii, aici.

PROTEST.  Un nou protest în Capitală şi sâmbătă. Lanţ uman cu copii la Parlament: "Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii"

Un nou protest faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă prin care sunt modificate codurile penale se anunţă şi sâmbătă (4 februarie 2017), în Piaţa Victoriei din Capitală, de data aceasta fiind aşteptaţi să participe, în principal, copii cu părinţi. Potrivit paginii de Facebook care promovează evenimentul, participanţii ar urma să formeze un lanţ uman în jurul Parlamentului, la care să se alăture şi copiii. 

Etichete: firea, Gabriela Firea, protest Bucuresti

0/13 COMENTARII
bula
08 Feb 01:37
+0
VOTURI
-0
NICI NU E NEVOIE IAU MIROS PE HOTI SI SE PARA CA SI TU PORTI PARFUMUL LOR.SA DATI O LEGE CA TOATE AUDIENTELE IN PRIMARII SA FIE INREGISTRATE AUDIO SI VIDEO CA IN POLITICA SA NU SE MAI ACIUIEZE NEAMURI PROASTE.
Cris
06 Feb 09:15
+0
VOTURI
-0
Sunt informatii ca putoarea de Firea si-a inchis contul de Facebook ca sa nu mai poata fi injurata la greu de protestatari care i-au umplut frigiderul de carne. Ruptura intre Gaby Firea si bucuresteni e definitiva - aceasta, in loc sa fie de partea poporului revoltat, s-a dat de partea lu Dragnea. Toti au zilele numarate, dar ar fi fost corect ca Guvernul Grindeanu sa fie lasat sa guverneze macar 6 luni sa poata da lapte si miere la popor.
Petrache
05 Feb 09:37
+0
VOTURI
-0
Eugene, Eugene, ce te-ai desteptat tu, sa mai astepti un sfert de ora inainte sa-ti raspunzi la propriul comentariu! Ca un om mare, nu altceva! Bravo! Acum ia o bombonica si mergi la joaca!

Ioane, nu te certa cu Cris, ca asa e el. Nu te poti intelege normal.
Si, ca sa-ti raspund la intrebare, tinerii frumosi si liberi, asa cum cu ironie ii numesti tu, au citit ordonantele alea. Si nu doar 5% asa cum iti spun tembeliziunile. Incearca sa intelegi ca in piata aia nu sunt doar oameni ca voi, care habar n-au pe ce lume traiesc si care cred ca presedintele este Ion Iliescu.
Problema a fost ca 95% din conducerea PSD a jignit grav oamenii din strada. Comunicare ZERO. In schimb au excelat la injurii: ragalii, bieti oameni, putori, "alta intrebare"... Mai continui?

Guvernul PSD TREBUIE sa ramana, pentru a da pensii si salari mari, asa cum a promis. Nu sa plece, pentru a se plange ca n-au fost lasati.
Dar sa spui ca tu ai puterea si tu poti face ORICE e nesimtire.
@Cris
05 Feb 08:40
+0
VOTURI
-0
Stimate domn de ce considerati ca ori ce persoana care nu este deacord cu dumneavoastra este tampit, prost sau alte asemenea caracterizari?
Dumneavoastra cunoasteti semnificatia Abuzul in Serviciu? Credeti ca se savarseste numai cand se fura o suma de bani?
Abuz in Serviciu este si atunci cand un politist va amendeaza fara motiv, ca asa vrea el; si atunci cand un functionar nu va pune la dispozitie niste acte/servicii la care aveti dreptul.
Mai important este recuperarea prejudiciului de cat sa-i trimit in inchisoare.
Un exemplu de actualitate: Olguta Vasilescu este acuzata de Abuz in Serviciu prin care a castigat Capital de Imagine. Cum cuantificam acest lucru ( capitalul de imagine) in bani?
Renuntati la FB si informativa din mai multe surse ca doar sunteti Tineri frumosi, destepti si liberi.
gheorghe
04 Feb 18:52
+0
VOTURI
-0
Abrogati ordonanta! Abrogati ordonanta! Dar odata cu ea abrogati-le si pe alea cu maririle de pensii, salarii, alocatii si transport CFR gratuit pentru studenti. Prostii nu merita.
Cris
04 Feb 18:41
+0
VOTURI
-0
@Ion, nu fi tampit cum sunt majoritate slugilor din PSD.
NU vrem in niciun caz ca infractorii sa raspunda contraventional pentru furt. Numai o minte cretina ca a voastra poate debita asa ceva. NU suntem de acord ca infractorii sa raspunda in civil ci in PENAL. Nu fi bou si incearca sa intelegi.
@Eugen
04 Feb 17:13
+0
VOTURI
-0
Ai perfectă dreptate.Pe-astea nu le-au văzut moderatorii TV să discute și problema asta cu Gabriela Firea.Deși am scris la televiziunile respective atrăgându-le atenția.Dacă scrii la Europa FM și le ceri să abordeze pentru știri subiectul ăsta răspund doar ”vă mulțumesc că sunteți telespectator fidel al postului nostru și mulțumim pentru subiectul propus” dar să treacă la fapte și să-l abordeze Doamne ferește.Am scris și la ”Miezul problemei” în aprilie 2016 șiam cerut subiectul ăsta și a răspuns Elena Oprea de la Național TV ”vă mulțumesc pentru fidelitatea dumneavoastră și vă promit că voi avea în vedere subiectul pe care l-ați adus în discuție”.Vorbe.A trecut 2016 și tot nu l-a abordat.Auzi.”Vă promit”.A promite înseamnă a îndeplini acțiunea menționată.Nu a ține la nesfârșit un telespectator cu ochii în soare.Mai cunosc pe unul care a scris la RFI și-a cerut subiectul ăsta.I-a răspuns Ovidiu Nahoi ”mulțumim pentru propus.Ne vom ocupa și de problema asta”.A trecut 2016 și tot n-a abordat-o.Jurnaliști mincinoși.Oameni fără caracter.Una zic și alta fac.
Eugen
04 Feb 16:52
+0
VOTURI
-0
Ar face bine să mai avanseze anul ăsta cu modernizarea liniilor de tramvai.Credeam anul trecut că scapă București de rahaturile astea de peroane înguste lipsite de balustrade de protecție.Exemple:Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Refugiile înguste lipsite de balustrade de protecție opera comuniștilor.Care le-au proiectat și le-au construit meritau închisoarea pe viață.Asta-i crimă față de populația Bucureștiului.Nici nu încap ca lumea 2 pietoni să se întâlnească din sensuri opuse și n-au loc să depășească populația staționată.Sunt prinși în masă între două pericole și blocați în ambuteiaje pietonale.Trebuia să le conceapă de la început mai generoase în lățime.Nu cum suntem în prezent în îngrămădeală pe muchie de cuțit.Comuniști zgârciți la spațiu.Din cauza lor suportăm modernizarea asta fără sfârșit a liniilor de tramvai din 2001 încoa.
alex
04 Feb 16:14
+0
VOTURI
-0
sugatoarea lui Dragnea sa se ocupe de orasul asta ca si asa e MIZERABIL, plin de gunoaie si cladiri care stau sa cada pe oameni...o zdreanta ordinara aceasta Firea
Ion
04 Feb 15:53
+0
VOTURI
-0
Mai dragi cetateni care protestati si postati peste tot inclusiv cu, conturi false de FB ati citit OUG?
Daca Da ati inteles cea ce scrie in aceasta OUG?
Stiti care este diferenta in fapte in civil sau penal?
Pai in abuzul in serviciu pana la suma de 200 mii lei se va raspunde civil. Peste 200 mii in penal.
Mai concret pe intelesul vostru: Va prinde politia bauti la volan. Aveti alcoolemia de 0,3 le mie deci primiti o amenda daca aveti alcoolemia de 1 la mie este penal. Doriti ca pentru fiecare abatere indiferent cat de mica este sa ajungeti la puscarie? Chiar daca ati mers fara bilet cu RATB-ul?
Fii Rea
04 Feb 12:54
+0
VOTURI
-0
"aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru", a spus Gabriela Firea.

N-a zis chiar ca in titlu. Ia cititi mai sus, sa vedeti exact ce-a zis. Deci... 95% din:
1. cei care sunt in piata
SI 2. cei care protesteaza
SI 3. care au declarat ca n-au citit
Sunt 3 conditii care trebuie indeplinite simultan. Cam cum sunt aia 45% din 39%.
Am putea sa vorbim in cifre absolute, in loc de procente?
sorin grindeanu
04 Feb 10:46
+0
VOTURI
-0
Firea, ca sa vb pe limba ta: SUGI PULA!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE