Protest împotriva primarului Oprescu, pe Pasajul Basarab. VIDEOONG-urile care protestează de câteva luni împotriva interzicerii accesului lor la ședințele Consiliului General al Municipiului București au afișat un banner de protest pe una din cele mai lăudate construcții finalizate în mandatul Primarului General Sorin Oprescu.

Protest impotriva lui Oprescu
Protest împotriva lui Oprescu

Reprezentanții ONG-urilor nu au acces în sala de ședințe a Consiliului General al Municipiului București. Ei sunt primiți în altă încăpere a Primăriei în timpul ședințelor CGMB și, spun ei, în acest fel nu pot interacționa cu aleșii municipali și nu le pot transmite opiniile societății civile asupra proiectelor votate de ei.

Dacă până acum ONG-urile a protestat în fața Primăriei sau chiar în sediul municipalității, după ce au adresat scrisori către Primar și Consiliul General, de data aceasta au ales să afișeze un banner pe Pasajul Basarab, o realizare cu care Primarul General Sorin Oprescu s-a lăudat inclusiv în campania electorală pentru cel de-al doilea mandat. Pe bannerul afișat marți, 29 ianuarie, scrie București, trezește-te! Oprescu se joacă cu banii tăi!. Protestul a fost organizat de CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publică).

Bannerul a fost ridicat ulterior de niște bărbați veniți cu jeep, purtând glugi pentru a nu fi recunoscuți în fillmare.

Citește și Protest în fața Primăriei Capitalei: Societatea civilă cere să fie primită la ședințele Consiliului

Protest în faţa Primăriei, joi, sub sloganul "Chuck Norris unde ești / Pe Oprescu să-l oprești"

Oprescu, acuzat că lucrează la "videochat"

Etichete: oprescu, Pasajul Basarab, promo, protest, realitatea

0/7 COMENTARII
martin
31 ian 10:34
+0
VOTURI
-0
securistul; asta,care in viata de doctor falsa,nu a operat e nimeni si doar a palgiat,nu uita de tasu securistul ,general de securitate si impreuna cu fosti membrii pcr,la dau euie romanilor,care,sa recunoastem,accepta cu multa dragoste sa ii uga ..pe el,vanghelie,eba,basescu,voiculescu,mazare,pdl-pnl-psd-udmr. asta este romanii sunt lasi si snobi,ipocriti si limitati !!
big
31 ian 06:55
+0
VOTURI
-0
Adevarul este ca nu se vede mai nimic dupa Oprescu, poate doar urme de rahati de caini maidanezi! Nici podul, nici stadionul nu s-au facut pe banii lui de acasa, nu mai vorbim de costurile umflate!
diaspora
31 ian 00:42
+0
VOTURI
-0
Daca in primul mandat oprescu a fost rezonabil si respectuos cu cei care l-au ales , acum este impertinent si orgolios de parca capitala este mostenirea de la ta-so .
Dan
30 ian 18:06
+0
VOTURI
-0
Din interviu reiese CLAR ca nu Oprescu ci Consiliul General a votat "interzicerea" lor la sedinte. Rezulta intrebarea "de ce protestul nu este impotriva Consiliului General" ???????
UNICON si Bogdan Hreapca
30 ian 17:58
+0
VOTURI
-0
UNICON si bogdan hreapca prietenie pe banii publici toata priamria stie de prietenie dintre unicon si hreapca, de cum se aranjeaza licitatiile in favoarea acestei firme
emil
30 ian 17:52
+0
VOTURI
-0
bogdan hreapca a venit rupt in c.. in primarie si acum traieste in lux pe seama banilor publici, da lucrari cu dedicatie prietenilor sa se verifice: o singura firma castiga tot timpul licitatiile desfasurate de directorul de investitii bogdan hreapca
bianca
30 ian 17:48
+0
VOTURI
-0
prietenii fiului lui oprescu controleaza bugetul capitalei, dau contracte acolitilor : bogdan hreapca, andreea hreapca si madalin dumitru presa a semnalat de nenumarate ori afacerile penale care se deruleaza de prietenii fiului lui oprescu

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h