PROTEST ÎN BUCUREȘTI: Bătrân cu lacrimi în ochi în mijlocul mulțimii de tineri protestatariPROTEST ÎN BUCUREȘTI. Imagine emoționată la protestul de miercuri din Piața Universității. Un om în vârstă a reușit să-și facă loc, cu greu, prin mulțimea de tineri din Piața Universității.  La început părea stingher, însă niște tineri de 20-30 de ani l-au observat, l-au luat în brațe și i-au pus un tricolor în jurul gâtului. Era emoționat, avea lacrimi în ochi.

PROTEST ÎN BUCUREȘTI:  Miercuri, 35.000 de oameni au protestat în Piața Universității. În timpul protestului, un om în vârstă a reușit să-și facă loc, cu greu, prin mulțimea de tineri din Piața Universității. Dorea să ajunga chiar in inima Pietei, la Troita, acolo unde scandarile erau printre cele mai puternice, si chiar a reusit. La inceput parea stingher, insa niste tineri de 20-30 de ani l-au observat, l-au luat in brate si i-au pus un tricolor in jurul gatului. Era emotionat, avea lacrimi in ochi. Unul dintre tineri i-a oferit portavocea sa, iar el a luat-o fara sa stea pe ganduri. A spus ca si in Timisoara sunt mii de oameni in strada chiar in acel moment si a cerut tuturor sa-si aminteasca ca in acest oras a pornit Revolutia din '89.

Dupa indemnul sau, oamenii au inceput sa scandeze: "Timisoara, Timisoara..."

PROTEST ÎN BUCUREȘTI:  Noi proteste au avut loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. Peste 35.000 de persoane au iesit in strada miercuri, chiar mai multe decat in seara precedenta cand s-au adunat peste 25.000, protest care s-a soldat cu demisia Guvernului si a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Sursa: Hotnews.ro

Etichete: Piaţa Universităţii, PROTEST în București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE