Protest în Bucureşti pentru instalarea parapetelor de protecţie pe Splaiul DâmboviţeiAproape 100 de şoferi au protestat, duminică, pe Splaiul Dâmboviţei, în zona în care sâmbătă o maşină a plonjat în apă, eveniment în urma căruia un bărbat a murit. Vineri, o altă tânără şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu maşina în apă. Între timp, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că va cere Primăriei Capitalei să se ocupe personal de instalarea parapetelor de protecţie pe malul Dâmboviţei. 

Protest in Bucuresti pentru instalarea parapetelor de protectie pe Splaiul Dambovitei
Protest în Bucureşti pentru instalarea parapetelor de protecţie pe Splaiul Dâmboviţei

ACCIDENT AUTO. "Două accidente rutiere, în 48 de ore, pe Splaiul Dâmboviţei! Cer Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) să ia măsuri urgente! Am văzut în presă că PMB aruncă rezolvarea problemei către Apele Române şi invers. De aceea, voi face chiar luni o solicitare către PMB, prin care să cer permisiunea să ne putem ocupa noi, Primăria Sectorului 3, să luăm măsuri de siguranţă pe zona de splai care intră pe raza Sectorului 3", scrie edilul Robert Negoiţă, pe Facebook.

ACCIDENT AUTO. Maşină căzută în Dâmboviţa. Un bărbat a MURIT. O femeie şi un copil, grav răniţi FOTO

ACCIDENT AUTO. O maşină a căzut în Dâmboviţa, sâmbătă după-amiază. Una dintre victime, un bărbat, a decedat, a anunţat Brigada Rutieră a Poliţiei, în ciuda manevrelor de resuscitare. Copilul a fost şi el resuscitat şi transportat la spital, împreună cu o femeie, victimă a accidentului auto.

Cine este tânărul care a salvat două dintre victimele din maşina căzută, sâmbătă, în Dâmboviţa

Un tânăr din Focşani, fiul unui revoluționar, a sărit sâmbătă în apa rece a Dâmboviţei pentru a salva o familie care plonjase cu maşina în apă. Tânărul a reușit să salveze fetița familiei. Mama a supraviețuit și ea accidentului, însă tatăl nu a mai putut fi salvat.

ACCIDENT AUTO. Robert Negoiţă susţine că în zonă au fost mai multe accidente în ultimii ani, iar gardurile de protecţie lipsesc pentru că "se fură", astfel încât este nevoie de altfel de măsuri.

"Acolo se pot ridica parapete din beton prefabricat, aşa cum am văzut că s-a făcut prin alte oraşe europene. Iar betonul nu cred că îl va fura nimeni, mai ales că nu poate fi valorificat", argumentează Negoiţă. 

ACCIDENT GRAV în Bucureşti. O tânără de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în Dâmboviţa

ACCIDENT AUTO. O femeie în vârstă de 26 de ani a murit, vineri dimineaţa, după ce a căzut cu maşina pe care o conducea în Dâmboviţa, pe drumul dinspre Vitan spre Glina.

Etichete: masina cazuta in dambovita, parapet de protectie, protest, robert negoita, Sectorul 3

0/2 COMENTARII
Ing.
01 Mar 02:35
+0
VOTURI
-0
Toată lumea protestează, că la asta ne pricepem. Dar câţi dintre şoferii protestatari circulă pe drumul în cauză cu 50 km/h, cum zice legea? Că de aia zboară în gârlă, că îi dau talpă ca pe autostradă. Şi dacă se pun parapeţi... or să îi zboare şi pe ăia în Dâmboviţa, după cum se întâmplă la Ciurel, unde niciun parapet - fie el şi din beton - nu reszistă mai mult de o săptămână.
Cris
28 Feb 21:34
+0
VOTURI
-0
Faptul ca Robert Negoita a ajus sa se preocupe de parapeti pe malul garlei arata cat de praf e Primaria Capitalei dupa arestarea lu' Oprescu. Nimeni nu mai e in stare sa ia nicio decizie. Toata lumea sta cuminte pe scaune, umfland un salariu platit din bani publici.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE