Protest în Capitală, duminică, faţă de Ordonanța de Urgență pentru primarii traseiștiGrupul "Uniţi Salvăm" organizează duminică, de la ora 16:00, în Piaţa Universităţii, un protest faţă de Ordonanța de Urgență pentru primarii traseiști, adoptată joi de Guvern.

Ordonanța de Urgență pentru primarii traseiști

Ordonanța de Urgență pentru primarii traseiști

 

Ponta: Interventia Rusiei trebuie condamnata si sanctionata. Probabil vom discuta la CSAT
Ponta: Intervenţia Rusiei trebuie condamnată şi sancţionată. Probabil vom discuta la CSAT
Foto: www.reportervirtual.ro

"Ordonanța de urgență care dă liber la cumpărarea primarilor de către partidul dominant a trecut! Printr-o suspendare temporară a legii migrației politice, primarii locali au un răgaz de 45 zile să se mute la care dă mai mult, indiferent de votul cetățenilor.

E un fel de baba oarba cu viitorul nostru, un joc al corupției care confirmă lozinca pe care am strigat-o și toamna trecută, și în iarna lui 2012: „Toate partidele, aceeași mizerie!" E modul Guvernului Ponta de a sărbători un an de la 27 august 2013, când a trimis Parlamentului Legea Specială pentru Distrugerea Roșiei Montane.

Să închidem puțin ochii și să ne întoarcem cu spatele cât timp primarii se decid în ce partid vor de fapt să fie? Să legitimăm dreptul politicianului la pupincurism și la ignorarea cetățenilor? Să vă dăm și portofelul vreo 45 de zile sau îl luați singuri?

Protestăm DUMINICĂ de la ora 16 în Piața Universității împotriva traseismului politic și a regresului democratic al României", scri organizatorii pagina de Facebook creată pentru protest.

Premierul Victor Ponta a anunțat joi, în ședința de Guvern, că își asumă ORDONANȚA DE URGENȚĂ A GUVERNULUI prin care se permite aleșilor locali, inclusiv PRIMARILOR, să opteze pentru altă formațiune politică decât cea pe listele căreia au fost aleși. Aleșii locali vor avea 45 de zile pentur a decide la ce formațiune politică vor să fie, nu 10 zile, așa cum prevedea proiectul lui Liviu Dragnea. "Trebuie să deblocăm administrația locală și să facem dreptate. Nu cine strigă mai tare are dreptate. Sunt primari care au candidat cu Ponta şi Antonescu, iar acum sunt obligaţi să meargă cu Iohannis şi Blaga" - a spus Victor Ponta la începutul ședinței de Guvern. Ambasada SUA și-a exprimat îngrijorarea referitoare la proiectul de OUG, iar opoziția a protestat joi în fața Guvernului.

Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă joi la ora 14:00 pentru a explica Ordonanța cunoscută ca fiind dedicată primarilor traseiști. "Noi acordăm atenție foarte mare oricărui comunicat din partea partenerilor americani, dar nu este nimic nedemocratic în această ordonanță. În ceea ce privește momentul ales, avem solicitări oficiale de la toate structurile asociative ale administrațiilor locale, începând din iulie" - a declarat Liviu Dragnea, referitor la îngrijorarea exprimată de ambasada SUA.

CITEŞTE ŞI:

Protest la Guvern împotriva OUG pentru primarii traseiști. KLAUS IOHANNIS a participat la protest

Monica Macovei protestează la Avocatul Poporului, joi, la ora 12.00. Și PMP anunță un protest

Ambasada SUA: Suntem îngrijoraţi de momentul ales pentru adoptarea OUG privind primarii

Etichete: ordonanța de Urgență pentru primarii traseiști, protest, uniti salvam

0/2 COMENTARII
Cris
28 aug 21:55
+0
VOTURI
-0
Ponta e un personaj abject, dubios, care s-a compromis definitiv prin minciuna si inselatorie la adresa poporului.

Traseismul politic este identic cu curvasareala politica.

Cine mai pune botul?
Fox
28 aug 20:10
+0
VOTURI
-0
Din pacate aceasta organizatie obscura dupa ce s-a discreditat prin actiunile legate de Rosia Montana acum vrea sa isi spele din imagine luptand contra lui Ponta. Nu tine! Doar prostii uita cum strigau ca tembelii contra "corporatistilor care vor sa ne ia aurul"! E acum ramaneti cu Ponta si cu pomenile lui si pupati-l in dos! Asa va trebuie! Chit ca actiunea este justificata, voi, "Uniti salvam" trebuie sa invatati ca e bine sa fiti consecventi nu sa va dati dupa cum bate vantul!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h