Protest în Capitală pentru ursul omorât în Sibiu FOTOAproximativ 100 de persoane au protestat, sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii din Capitală faţă de modul în care a decurs operaţiunea autorităţilor din Sibiu soldată cu uciderea ursului care a ajuns în oraş şi a străbătut mai multe străzi. Manifestanţii au susţinut că "vinovaţii trebuie pedepsiţi" şi că autorităţile au vrut, de fapt, uciderea animalului, şi nu tranchilizarea acestuia.

Protestul din Capitală a fost organizat pe reţelele de socializare şi a adunat aproximativ 100 de persoane care reclamă că autorităţile aveau şi alte soluţii decât să ucidă ursul, potrivit news.ro. Protestatarii au avut pancarte pe care au scris "Je suis ursuleţ", "Stop maltratării animalelor în România", "Dreptate pentru ursuleţ" şi "Opriţi tăierea pădurilor".

Protestatarii cer o anchetă serioasă legată de modul în care s-a desfăşurat operaţiunea de la Sibiu, urmată de tragerea la răspundere penală a celor responsabili.

"Acel urs nu a făcut rău nimănui, nu a pus viaţa în pericol nimănui şi putea fi tranchilizat, şi nu omorât. Cred că pur şi simplu asta au vrut, să-l omoare, nu să-l tranchilizeze", a spus o altă femeie nemulţumită de intervenţia autorităţilor din Sibiu.

Un protest similar, la care au luat parte aproximativ o sută de persoane, a avut loc vineri seară la Sibiu.

Etichete: protest Bucuresti, protest urs, urs sibiu, urs ucis sibiu

0/1 COMENTARII
abcdef
16 Oct 09:45
+0
VOTURI
-0
Nici astia nu s-au intilnit cu un urs viu in padure.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE