PROTEST BUCUREŞTI LUNI. OAMENII au IEŞIT în STRADĂ pentru a ŞAPTEA ZI CONSECUTIV LIVE VIDEOPROTEST BUCUREŞTI LUNI. Două proteste au loc luni seara în Bucureşti, atât la Palatul Cotroceni, cât şi în piața Victoriei. Zeci de mii de oameni au ieşit în Capitală şi în şi în ţară.

Protest Bucuresti
Protest Bucureşti

UPDATE 22.30. Frigul, oboseala şi simplu fapt că astăzi este luni a făcut ca o mare parte dintre protestatari să se retragă devreme acasă. Cu toate acestea, nimeni nu a putut uita protestul impresionant de duminică. 

UPDATE 22:17 Aproximativ 4.000 de oameni mai protestează în Piaţa Victoriei.

Demonstranţii rămaşi în piaţă, la această oră, aproximativ 4.000, au pancarte pe care scrie: "Vrem în România, nu în Ro-hoţia", "Mergem până la capăt", "Refuz acest abuz", "Data viitoare, hai la votare", "Oamenii nu v-au votat să legalizaţi hoţia".

UPDATE 21.30. Aproximativ 25.000 de oameni protestează în faţa Guvernului. 

Jandarmii le-au permis demonstranţilor să vină până lângă trotuarul din faţa sediului Executivului. În apropierea ieşirilor de metrou, dar şi în piaţă, manifestanţilor le sunt împărţite afişe A4 cu mesajele "Demisia" şi "Fără penali în Guvern".

Manifestanţii huiduie, fluieră, suflă în vuvuzele şi scandează: "Demisia", "Refuz acest abuz", "Hoţii", "Anticipate", "Jos Guvernul", "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie", "Zi de zi aici vom fi", "Ruşine să vă fie", "Noaptea, ca hoţii". Mulţi dintre demonstranţi şi-au aprins lanternele telefoanelor mobile.

Unii dintre manifestanţi flutură steaguri ale României şi ale Uniunii Europene. Pe un panou publicitar din apropierea pieţei a fost lipit un afiş pe care scrie: #rezist.

La ieşirea de la metrou se vindeau fluiere cu cinci lei şi vuvuzele cu 10 lei, în timp ce în dreptul Muzeului Antipa erau comercializate steguleţe cu cinci lei bucata. Poliţiştii au intervenit, legitimându-i pe vânzătorii ambulanţi.

UPDATE 20.40. Peste 10.000 de protestatari în București. Crește și numărul celor care au ieșit în stradă în alte orașe din România.

A fost închisă circulația pe Șoseaua Kiseleff.

 

Etichete: Bucureşti, luni, protest Bucuresti, protest bucuresti luni, protest luni

0/1 COMENTARII
Madam Firea
07 Feb 19:52
+0
VOTURI
-0
Fa mai draga abonament. Aboneaza-i pe fraeri si scoate un ban cinstit. Poate mai astupidin gropi cu banii fraerilor. Daca nu sunt la munca, macar sa cotizeze.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE