IMAGINI de la PROTESTUL împotriva lui Gabriel Oprea: "DEMNITARI FĂRĂ DEMNITATE" FOTOPeste 3.000 de oameni au protestat joi seara în faţa Senatului faţă de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, aceştia blocând circulaţia pe Calea 13 Septembrie. Cu toate că vremea nu a fost prielnică, numeroşi bucureşteni, de la copii până la bătrâni au ales să protesteze. 

UPDATE: Manifestanţii anti-Oprea au rupt cordonul jandarmilor şi au blocat circulaţia în ambele sensuri pe Calea 13 Septembrie, la intrarea în Senat.

UPDATE: Un motociclist care venise la protest a căzut de pe motocicletă în momentul în care a ieşit din mulţime şi a demarat în viteză, fără însă a fi rănit. 

Protestatarii au pancare cu mesaje precum "Nu Imunitate!", "73 de indolenţi apără un impostor", "Vrem dreptate", "Alături de familia Gigină" sau "Egalitate în faţa legii",  "Demnitari fără demnitate" . Protestul a fost iniţiat pe paginile de socializare. Protestul s-a desfăşurat pe câmpul aflat peste stradă de Senat, un spaţiu extrem de murdar şi plin de gunoaie. Mai mult, în mod ironic, chiar în locul în care oamenii au început să protesteze se afla o groapă destul de adâncă, acoperită doar cu nişte crengi.

Dacă la început mulţimea a fost tăcută, nemulţumirile lor au început să răsune în momentul în care au format un grup omogen.

Numeroşi bucureşteni, atât tineri, cât şi bătrâni au venit încă de la ora 18.00 în faţa Senatului pentru a protesta. Cu toate că vremea a fost urâtă şi chiar a început să plouă la un moment dat, aceştia au ales să îşi exprime dispreţul faţă de decizia parlamentarilor de a  a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. 

Mai mult, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scris, joi, pe Facebook că îi va cere preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să supună încă o dată la vot cererea DNA în cazul său, iar colegilor săi să voteze pentru începerea urmării penale, după ce, la votul de luni, i-a rugat să-l apere.

Senatul României a respins, luni, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină. Procurorii DNA au precizat că respingerea cererii de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă în cazul lui Gabriel Oprea are drept consecinţă blocarea anchetei penale. S-a scandat "Demnitate nu imunitate", "Casa Poporului, casa corupţiei" şi s-a ţinut şi un moment de reculegere pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv.

Participanţii la protest au explicat că oamenii au ieşit în stradă deoarece sunt nemulţumiţi de atitudinea senatorilor în cazul lui Gabriel Oprea, în condiţiile în care aceştia l-au apărat pe colegul lor, scăpându-l de cercetarea justiţiei.

La protest a participat şi un grup de circa 20 de motociclişti. Printre participanţi se află şi actorul Marius Vizante, care a postat pe Facebook un mesaj împotriva lui Gabriel Oprea. De asemenea, liderul USR Clotilde Armand a venit să protesteze în faţa Senatului, în pofida apelului făcut de Nicuşor Dan, ca membrii cunoscuţi ai formaţiunii să nu vină la manifestare pentru a nu fi acuzaţi de politizare.

Mii de oameni şi-au anunţat prezenţa la mai multe mitinguri care ar urma să aibă loc, joi, în Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi şi Galaţi, în semn de protest faţă de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă, în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

"Am ieşit în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, în timp ce escorta una din numeroasele coloane oficiale ale fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea. Un om a murit, Oprea a scăpat: cel identificat de procurori ca posibil vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în faţa justiţiei. DNA a cerut aviz de începere a urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină, sub acuzaţia de omor din culpă. Senatorii au făcut însă scut în jurul colegului lor şi au decis luni prin vot secret împotriva începerii urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea. Mi s-a făcut puţin greaţă după votul de luni din Senat", a spus acesta.

Mitingurile de protest faţă de votul Senatului în cazul Oprea, anunţate pentru joi între orele 18 şi 21, au fost iniţiate pe Facebook.

"Ieşim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Ca sa fie foarte clar: pentru Gabriel Oprea nu s-a cerut reţinerea, arestarea sau altă măsură preventivă. S-a cerut accesul liber al Justitiei pentru a se putea stabili conform normelor statului de drept şi ale democraţiei dacă este sau nu vinovat. Dar PSD şi acoliţii din ALDE şi PRU au pus statul de drept între paranteze din nou, l-au ridicat pe Oprea deasupra legii. Poţi să furi, poţi să ucizi, poţi să faci orice dacă esti parlamentar. Asta a decis Senatul, camera superioară a Parlamentului, instituţia fundamentala a democraţiei", au scris iniţiatorii protestelor pe reţeaua de socializare.

Etichete: gabriel oprea, oprea, protest, protest oprea, protest senat, review

0/5750 COMENTARII
meet-people-my-age
21 mai 08:56
+0
VOTURI
-0
http://word.enfes.de/2266-2 dating site older man
Diana Hanganut
16 mai 15:02
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:
Romy
12 apr 08:35
+0
VOTURI
-0
SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp 19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html
MARIELA GARCÍA
08 apr 04:05
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
blog> http://wealthyspellhome.over-blog.com
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446
FrankKag
25 mar 12:53
+0
VOTURI
-0
Hello everyoneMy name is Mary.
Who will register and find me on the site,
will receive a gift from me and my phone number!

https://clck.ru/F96Y3

Patricia
25 mar 03:19
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.
FrankKag
24 mar 12:54
+0
VOTURI
-0
Hello everyoneMy name is Mary.
Who will register and find me on the site,
will receive a gift from me and my phone number!

https://clck.ru/F96Y3

Nadim
17 mar 15:26
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.
seanPap
13 mar 04:20
+0
VOTURI
-0
http://medmix.eu/ phanoMumnlilsChoom
LeoVods
28 feb 10:28
+0
VOTURI
-0
Buy Celexa http://viacialisns.com/# - Buy Cialis Viagra Bestellen Afhalen Cialis Propecia Steiner
EllGock
20 feb 19:05
+0
VOTURI
-0
Viagra Achat Ligne En Drancy http://ggenericcialisle.com - Generic Cialis Amoxicillin Works Bowel Bacteria Cialis Levitra Malaga
Claudia Klein
20 feb 12:28
+0
VOTURI
-0
Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să ai un împrumut în cont în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capital de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive

Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți

Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți scăzut de bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Libe
릴게임
20 feb 11:06
+0
VOTURI
-0
I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.
릴게임
바카라사이트
20 feb 11:05
+0
VOTURI
-0
Hi! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!
바카라사이트
Nume*
14 feb 23:19
+0
VOTURI
-0
The advice is very interesting.
http://newtargetgroup.it/esercizi-per-sviluppare-i-pettorali-in-palestra/ http://nnet.it/penetrex-pain-relief-cream-reviews/ http://newtargetgroup.it/dimensioni-organo-maschile/ http://zwickausuche.de/erfahrung-penispumpe/ http://nnet.it/esercizi-on-line-ci-ce-chi-che/
Nume*
14 feb 21:58
+0
VOTURI
-0
Nice Web site, Carry on the wonderful work. Thanks for your time!
http://ko21.fr/comment-faire-grandir-son-peni/ http://azizapublishing.com/member-xxl-bol.com/ http://fr.testosteron.space/production-de-testosterone-chez-l'homme/ http://juventusdomo.it/aumentare-di-massa-in-palestra/ omega 3 para ganar musculo
Nume*
14 feb 20:11
+0
VOTURI
-0
Wonderful site you've got there.
http://nnet.it/ingrossare-spalle-nuoto/ esercizi aumentare massa muscolare gambe http://portassicurazioni.it/per-avere-un-pene-piu-grande/ http://mocinfo.org/penis-vergrosern-moglich/ esercizi di allungamento muscolare arti inferiori
Nume*
14 feb 19:03
+0
VOTURI
-0
Simply wanted to mention Now i'm lucky that i happened on your webpage.
beast gel posologie http://de.t-booster.org/testosteron-enantat-kaufen-deutschland/ http://fr.detoxyn.org/phase-de-detoxification/ aumentare peso e massa velocemente http://www.swift-italia.it/cure-per-la-disfunzione-erettile/
Nume*
14 feb 18:17
+0
VOTURI
-0
Maintain the exceptional job !! Lovin' it!
http://fr.t-booster.org/injection-testosterone-effets-secondaires/ http://www.swift-italia.it/non-riesco-a-mantenere-l-erezione/ http://bkproma.it/metodi-naturali-per-ingrossare-il-pene/ esercizi per massa muscolare http://fr.musclemass.space/extenseur-pour-musculation/
Nume*
14 feb 18:13
+0
VOTURI
-0
Love the site-- very user friendly and whole lots to see!
laura esquivel tan veloz como el deseo pdf gratis http://speed-com.fr/deseo-morir-band/ http://newtargetgroup.it/esercizio-allungamento-pene/ circonferenza peni http://speed-com.fr/titan-gel-origine/
Nume*
14 feb 16:17
+0
VOTURI
-0
Great looking web site. Presume you did a great deal of your own html coding.
http://newtargetgroup.it/pisello-piu-lungo/ esercizi per aumentare la massa muscolare nelle gambe http://portassicurazioni.it/pene-normale-eretto/ http://portassicurazioni.it/migliori-integratori-naturali-per-capelli/ http://mts47.fr/deseo-2013-streaming/
Nume*
14 feb 09:26
+0
VOTURI
-0
Many thanks, this website is very handy.
http://de.t-booster.org/lebensmittel-die-testosteron-steigern/ http://bloggg.org/que-es-la-masa-muscular/ http://it.musclemass.space/attivita-fisica-per-muscoli/ metodi per ingrandire il pene 7 pasos para ganar masa muscular
Nume*
14 feb 09:21
+0
VOTURI
-0
Wow because this is excellent job! Congrats and keep it up.
http://fr.testosteron.space/femme-avec-trop-de-testosterone/ http://inthewoodonline.com/2-dagen-na-menstruatie-weer-bloedverlies/ desintoxicacion intestinal natural vrouwen en testosteron entgiftung entschlackung
Nume*
14 feb 08:00
+0
VOTURI
-0
Thanks a lot for sharing this well put together websites.
http://mocinfo.org/pemis/ http://nnet.it/come-allungare-le-sopracciglia-uomo/ http://portassicurazioni.it/come-allungare-le-gambe-yahoo/ esercizi per aumentare i muscoli della schiena coi manubri http://mocinfo.org/pennis-verlangerung/
Nume*
14 feb 04:16
+0
VOTURI
-0
I love the information on your web site. Many thanks!
detoxification uk http://publica-pr.de/hausmittel-gegen-vergroserte-prostata/ testosterone 15 ch pilosite come rinforzare il pene http://it.t-booster2020.com/livelli-testosterone-bassi/
Nume*
14 feb 04:15
+0
VOTURI
-0
You're a very valuable internet site; couldn't make it without ya!
influenzare sinonimo treccani wie kann man sein pennis vergrößern metodi per ingrandire il glande pene senza cappella http://portassicurazioni.it/aumentare-il-pene/
Nume*
14 feb 03:59
+0
VOTURI
-0
Wonderful web page you possess here.
ricostruzione unghie con cartina a mandorla come allungare le maniche di una maglia horsepower xxl kaufen http://mts47.fr/almodovar-el-deseo/ video ricostruzione unghie con tip e gel
Nume*
14 feb 02:59
+0
VOTURI
-0
Seriously....such a advantageous web site.
détoxification et détoxication mi masa muscular no aumenta l-arginin drogeriemarkt padova centro di disintossicazione dieta disintossicante zuccheri
Nume*
14 feb 01:09
+0
VOTURI
-0
Good day, well put together web page you have got in here.
piselli ricette per bambini http://portassicurazioni.it/ingrandisci-pene/ http://speed-com.fr/el-deseo-quartet/ http://newtargetgroup.it/come-far-diventare-il-pene-piu-grosso/ http://speed-com.fr/deseo-concedido-pdf/
Nume*
13 feb 18:50
+0
VOTURI
-0
Great internet site! It looks really expert! Maintain the helpful work!
http://nl.musclemass.space/fitness-schema-spiermassa-opbouwen-thuis/ como hacer una desintoxicacion del organismo http://es.t-booster.org/ciclo-testosterona-winstrol/ http://it.t-booster2020.com/testosterone-per-dimagrire-donne/ http://fr.musclemass.space/casque-pour-musculation/
Nume*
13 feb 17:29
+0
VOTURI
-0
Great looking site. Think you did a great deal of your very own coding.
consuming green coffee anabolic massa augmenter taux testostérone http://juventusdomo.it/come-funzionano-gli-steroidi/ testosteron depot jenapharm
Nume*
13 feb 14:53
+0
VOTURI
-0
You have got one of the better internet websites.
http://juventusdomo.it/prodotti-per-dimagrire-e-aumentare-massa-muscolare/ le iene dieta disintossicante completa dieta disintossicante da cortisone weight care detox reviews http://www.swift-italia.it/prodotto-naturale-per-erezione/
Nume*
13 feb 11:33
+0
VOTURI
-0
Wow, lovely portal. Thnx ...
esercizi allungamento schiena in acqua http://mocinfo.org/mannliche-penise/ esercizi per alzare il sedere esercizi di stretching per allungare i muscoli delle gambe http://portassicurazioni.it/allunga-peni/
Nume*
13 feb 07:01
+0
VOTURI
-0
Simply just desired to state I'm just thankful I came in your website!
titan gel premium avis come allungare le scarpe in punta http://nnet.it/esercizi-di-allungamento-per-aumentare-l& http://speed-com.fr/te-deseo-felices-fiestas/ intervento chirurgico allungamento pene
Nume*
13 feb 03:54
+0
VOTURI
-0
Thanks meant for providing many of these great articles.

mittel gegen prostatabeschwerden http://bkproma.it/pene-grandezza/ la deseo testosteron wert messen entgiftung heilerde nebenwirkungen
Nume*
12 feb 20:47
+0
VOTURI
-0
Sustain the good job and generating the crowd!
skin detoxification http://it.t-booster2020.com/testosterone-dosi-ciclismo/ where to get turbo max blue patches? como consumir testosterona en forma natural detox tea de tuinen
Nume*
12 feb 17:58
+0
VOTURI
-0
Thanks with regard to offering these sort of substantial subject material.

http://dg-local.co.uk/penisenlargement/ http://fr.t-booster.org/testosterone-chute-de-cheveux/ http://ko21.fr/quesque-titan-gel/ Erofertil effetti http://fr.t-booster.org/ou-acheter-testosterone/
Nume*
12 feb 16:52
+0
VOTURI
-0
Wow, gorgeous portal. Thnx ...
039;erezione/ http://nnet.it/cappella-organo-maschile/ esercizi stretching muscoli dorsali http://portassicurazioni.it/il-pene-duro/ http://portassicurazioni.it/le-pene-del-pene/
Nume*
12 feb 16:41
+0
VOTURI
-0
Cool site you've got going here.
masa muscular rutina http://publica-pr.de/erektionssta¶rung-beheben/ http://fr.t-booster2020.com/testosterone-homeopathie/ masa musculara 1 an spiermassa aankomen vrouwen
Nume*
12 feb 15:43
+0
VOTURI
-0
Passion the site-- very user friendly and whole lots to see!
esercizi per rilassare i muscoli delle gambe http://mocinfo.org/hoden-groser-machen/ http://nnet.it/crema-penetril/ durchschnittspenis länge http://newtargetgroup.it/pene-medio/
Nume*
12 feb 08:19
+0
VOTURI
-0
Many thanks! It is an wonderful internet site.
http://juventusdomo.it/cibi-per-la-massa-muscolare/ allenamento per massa muscolare http://de.detoxyn.org/entgiftung-aus-der-apotheke/ http://nl.musclemass.space/hoe-meer-spieropbouw/ massa muscolare gambe
Nume*
12 feb 06:31
+0
VOTURI
-0
Amazing site you've right here.
deseo morir band eroxel forum aumentare dimensioni icone windows 10 http://speed-com.fr/un-tranvia-llamado-deseo-subtitulos-espanol/ e possibile allungare il pene
Nume*
12 feb 05:33
+0
VOTURI
-0
Great Website, Preserve the fantastic work. Appreciate it.
http://newtargetgroup.it/esercizi-per-allungare-la-parte-lombare/ ultimo deseo (1976) el macho traduction http://portassicurazioni.it/corpo-umano-maschile-organi/ piselli in umido in bianco
Nume*
12 feb 03:42
+0
VOTURI
-0
Thanks regarding supplying these amazing details.

http://newtargetgroup.it/silicone-al-pene/ http://portassicurazioni.it/piselli-ricette-vegetariane/ http://portassicurazioni.it/operazione-allungamento-gambe-costo/ esercizi di allungamento zona lombare 039;erezione/
Nume*
12 feb 02:35
+0
VOTURI
-0
Basically want to tell you I'm grateful I happened in your web site!
te deseo animo 039;erezione/ http://portassicurazioni.it/allungare-i-capelli-piu-velocemente/ http://mocinfo.org/hodensack-gewichte/ http://newtargetgroup.it/allungamento-ciglia-controindicazioni/
Nume*
12 feb 00:59
+0
VOTURI
-0
You have got awesome knowlwdge on this web-site.
http://publica-pr.de/salbei-kapseln-erfahrungsberichte/ detox retreat Erofertil opinioni http://it.musclemass.space/rimedi-per-muscoli-infiammati/ integratori testosterone in farmacia
Nume*
11 feb 23:32
+0
VOTURI
-0
Your info is very significant.
dieta disintossicante senza latticini http://dearjoy.fr/comment-bander-fort/ pure green coffee bean extract feliz navidad te deseo cantando letra green coffee review
Nume*
11 feb 19:41
+0
VOTURI
-0
Thanks for sharing your excellent web page.
bringt eine penispumpe was http://newtargetgroup.it/extension-capelli-veri-con-clip-su-ebay/ http://portassicurazioni.it/allungamento-pene-video/ pene misura media forma pene
Nume*
11 feb 16:22
+0
VOTURI
-0
The material is quite helpful.
http://mts47.fr/ultimo-deseo/ differenti dimensioni del membro maschile nel mondo http://mts47.fr/phallosan-forte-forum/ extension capelli corti http://mts47.fr/como-se-llama-el-macho-de-la-oveja/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE