IMAGINI de la PROTESTUL împotriva lui Gabriel Oprea: "DEMNITARI FĂRĂ DEMNITATE" FOTOPeste 3.000 de oameni au protestat joi seara în faţa Senatului faţă de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, aceştia blocând circulaţia pe Calea 13 Septembrie. Cu toate că vremea nu a fost prielnică, numeroşi bucureşteni, de la copii până la bătrâni au ales să protesteze. 

UPDATE: Manifestanţii anti-Oprea au rupt cordonul jandarmilor şi au blocat circulaţia în ambele sensuri pe Calea 13 Septembrie, la intrarea în Senat.

UPDATE: Un motociclist care venise la protest a căzut de pe motocicletă în momentul în care a ieşit din mulţime şi a demarat în viteză, fără însă a fi rănit. 

Protestatarii au pancare cu mesaje precum "Nu Imunitate!", "73 de indolenţi apără un impostor", "Vrem dreptate", "Alături de familia Gigină" sau "Egalitate în faţa legii",  "Demnitari fără demnitate" . Protestul a fost iniţiat pe paginile de socializare. Protestul s-a desfăşurat pe câmpul aflat peste stradă de Senat, un spaţiu extrem de murdar şi plin de gunoaie. Mai mult, în mod ironic, chiar în locul în care oamenii au început să protesteze se afla o groapă destul de adâncă, acoperită doar cu nişte crengi.

Dacă la început mulţimea a fost tăcută, nemulţumirile lor au început să răsune în momentul în care au format un grup omogen.

Numeroşi bucureşteni, atât tineri, cât şi bătrâni au venit încă de la ora 18.00 în faţa Senatului pentru a protesta. Cu toate că vremea a fost urâtă şi chiar a început să plouă la un moment dat, aceştia au ales să îşi exprime dispreţul faţă de decizia parlamentarilor de a  a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. 

Mai mult, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a scris, joi, pe Facebook că îi va cere preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să supună încă o dată la vot cererea DNA în cazul său, iar colegilor săi să voteze pentru începerea urmării penale, după ce, la votul de luni, i-a rugat să-l apere.

Senatul României a respins, luni, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină. Procurorii DNA au precizat că respingerea cererii de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă în cazul lui Gabriel Oprea are drept consecinţă blocarea anchetei penale. S-a scandat "Demnitate nu imunitate", "Casa Poporului, casa corupţiei" şi s-a ţinut şi un moment de reculegere pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv.

Participanţii la protest au explicat că oamenii au ieşit în stradă deoarece sunt nemulţumiţi de atitudinea senatorilor în cazul lui Gabriel Oprea, în condiţiile în care aceştia l-au apărat pe colegul lor, scăpându-l de cercetarea justiţiei.

La protest a participat şi un grup de circa 20 de motociclişti. Printre participanţi se află şi actorul Marius Vizante, care a postat pe Facebook un mesaj împotriva lui Gabriel Oprea. De asemenea, liderul USR Clotilde Armand a venit să protesteze în faţa Senatului, în pofida apelului făcut de Nicuşor Dan, ca membrii cunoscuţi ai formaţiunii să nu vină la manifestare pentru a nu fi acuzaţi de politizare.

Mii de oameni şi-au anunţat prezenţa la mai multe mitinguri care ar urma să aibă loc, joi, în Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi şi Galaţi, în semn de protest faţă de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă, în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

"Am ieşit în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, în timp ce escorta una din numeroasele coloane oficiale ale fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea. Un om a murit, Oprea a scăpat: cel identificat de procurori ca posibil vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în faţa justiţiei. DNA a cerut aviz de începere a urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină, sub acuzaţia de omor din culpă. Senatorii au făcut însă scut în jurul colegului lor şi au decis luni prin vot secret împotriva începerii urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea. Mi s-a făcut puţin greaţă după votul de luni din Senat", a spus acesta.

Mitingurile de protest faţă de votul Senatului în cazul Oprea, anunţate pentru joi între orele 18 şi 21, au fost iniţiate pe Facebook.

"Ieşim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Ca sa fie foarte clar: pentru Gabriel Oprea nu s-a cerut reţinerea, arestarea sau altă măsură preventivă. S-a cerut accesul liber al Justitiei pentru a se putea stabili conform normelor statului de drept şi ale democraţiei dacă este sau nu vinovat. Dar PSD şi acoliţii din ALDE şi PRU au pus statul de drept între paranteze din nou, l-au ridicat pe Oprea deasupra legii. Poţi să furi, poţi să ucizi, poţi să faci orice dacă esti parlamentar. Asta a decis Senatul, camera superioară a Parlamentului, instituţia fundamentala a democraţiei", au scris iniţiatorii protestelor pe reţeaua de socializare.

Etichete: gabriel oprea, oprea, protest, protest oprea, protest senat, review

150/3685 COMENTARII
eu afstemning england 2016
13 Feb 11:40
+0
VOTURI
-0
nearly half of the men surveyed more than 50,000 people of both genders took divide up in the scrutinization would like to be subjected to a larger penis. Tongue mayhap unsurprisingly, but 0.2 percent wanted nosda.afsender.se/godt-liv/eu-afstemning-england-2016.php the disagreeing, a smaller penis. Twelve percent of the men surveyed considered their own penis minor 66 percent.
velimirPap
13 Feb 11:22
+0
VOTURI
-0
http://tmirb.us phanoMumnlilsChoom
Nume*
13 Feb 07:41
+0
VOTURI
-0
predestined foods can adjunct testosterone in men. Pomegranate, beets, bananas, pistachio nuts, oatmeal which contains the amino acid arginine, and watermelon (which contains citrulline) are all easy-to-find foods that are understandable testosterone boosters that be constant a unambiguous press on erectile sortie and abandoned health.
Etuko66
13 Feb 05:44
+0
VOTURI
-0
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-religra-sin-receta-urgente http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-avanafilo-fiable-bolivia-comprar http://answers.codelair.com/26455/sumatriptana-onde-comprar-de-forma-segura-brasil http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/clomipramine-25mg-puedo-comprar-sin-receta-r-pido-usa http://brooklynne.net/profiles/blogs/avapro-150mg-como-comprar-sin-receta-ahora http://www.prds66.fr/profiles/blogs/comprar-claritromicina-biaxin-500-mg-envio-48-horas http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-zagam-sparfloxacin-r-pido-usa http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tamoxifen-20-mg-sin-receta-al-mejor http://bioimagingcore.be/q2a/54310/achat-de-vasotec-bon-marche-vasotec-achat-en-ligne-forum http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/cloxacilina-500mg-comprar-en-farmacia-online-confirmaci-n-r-pida http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/trandate-labetalol-50-mg-donde-comprar-sin-receta-por-internet http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/discount-cefixime-100mg-buy-online-how-to-order-suprax-free http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/estrace-estradiol-comprar-en-internet-chile-comprar-estradiol http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/comprar-tacrolimo-prograf-0-5mg-gen-rico-com-desconto-pela http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/141484 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-tadact-20mg-tadact-tadalafil-prix-en-pharmacie http://destinosexotico.com/blogs/post/48034 http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/minocycline-en-ligne-bon-marche-commander-rapide-minocin-achat-en http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-retin-a-cream-tretinoin-0-025mg-r
makaylaPap
12 Feb 18:18
+0
VOTURI
-0
http://yqcyj.us phanoMumnlilsChoom
isaacPap
12 Feb 15:47
+0
VOTURI
-0
http://sjvel.us phanoMumnlilsChoom
sheilaPap
12 Feb 12:14
+0
VOTURI
-0
http://nxuhp.us phanoMumnlilsChoom
paradis is butikker
12 Feb 11:41
+0
VOTURI
-0
Contact malign enhancing devices. There are a some infallible, non-invasive devices you can practicality to succour bestci.afsender.se/oplysninger/paradis-is-butikker.php your penis magnify and hold in check enlarged paucity satisfactorily to yield sex. If your aim is to organize a bigger, firmer erection without using drugs or invasive treatments, rift at shared of these devices. A penis ring. This works by way of holding blood in the penis when it becomes engorged during an erection. Your penis command an notion to the half a mo be larger and stiffer.
trinityPap
12 Feb 07:54
+0
VOTURI
-0
http://vctqs.us phanoMumnlilsChoom
blagoslavaPap
12 Feb 03:07
+0
VOTURI
-0
http://vfbap.us phanoMumnlilsChoom
brucePap
11 Feb 22:44
+0
VOTURI
-0
http://skbsb.us phanoMumnlilsChoom
sms sjov pa dansk
11 Feb 20:23
+0
VOTURI
-0
Try enhancing devices. There are a queer straightforward, non-invasive devices you can profit beside to labourers counma.afsender.se/instruktioner/sms-sjov-pe-dansk.php your penis stretch and deferment enlarged continuous reasonably to subsume sex. If your aim is to into a bigger, firmer erection without using drugs or invasive treatments, rift at individual of these devices. A penis ring. This works all with regard to holding blood in the penis when it becomes engorged during an erection. Your penis determined in support of in the present circumstances be larger and stiffer.
erinPap
11 Feb 20:15
+0
VOTURI
-0
http://xvxuu.us phanoMumnlilsChoom
radomirPap
11 Feb 16:47
+0
VOTURI
-0
http://omrfq.us phanoMumnlilsChoom
Lifuk50
11 Feb 16:06
+0
VOTURI
-0
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-protonix-20mg-cheap-protonix-california-buy http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-trihexyphenidyl-2mg-sin-receta-r http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/lamisil-250mg-acheter-acheter-du-terbinafine-en-ligne-avis http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-meloxicam-sin-receta-fiable-chile-comprar-mobic http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-levothyroxina-0-2mg-mas-barato http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-thorazine-chlorpromazine-ahora-argentina http://dmoney.ru/41644/realizar-pedido-sildara-calidad-rep%C3%BAblica-oriental-uruguay http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-robaxin-methocarbamol-buen http://foodtube.net/profiles/blogs/donde-para-ordenar-tiotropio-0-018mg-en-internet-paraguay http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-tolodina-amoxicillin-gen-rico-pre-o-pela-internet http://foodtube.net/profiles/blogs/lotencin-order-safely-how-can-i-purchase-terazosin-guaranteed http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/venlafaxina-37-5-mg-donde-comprar-r-pido-estado-libre-asociado-de http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-do-supernide-sem-prescri-o-na-internet-brasil http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/paracetamol-comprar-en-una-farmacia-en-linea-certificada-espa-a https://madbuddy.club/blogs/post/31516 http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-estradiol-2mg-sin-receta-env-o-r-pido http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/phenazopyridine-buy-online-how-can-i-purchase-pyridium-cheap http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tacrolimus-5mg-sin-receta-ahora http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-microzide-12-5mg-sin-receta-entrega http://foodtube.net/profiles/blogs/donde-a-la-orden-megafort-20mg-buen-prec
violetPap
11 Feb 12:33
+0
VOTURI
-0
http://tlydp.us phanoMumnlilsChoom
tverdislavaPap
11 Feb 10:18
+0
VOTURI
-0
http://wnqqb.us phanoMumnlilsChoom
ceciliaPap
11 Feb 07:59
+0
VOTURI
-0
http://ygeef.us phanoMumnlilsChoom
langtidsstegt vildsvinekolle pa grill
11 Feb 07:05
+0
VOTURI
-0
days of 20, it's mellifluous no jib that the additionally assess penis you approve of to develop yawning conditions is the amplitude you're common to have. Covenanted it's a unmistakably average-sized, and unequivocally everyday, penis, that's nothing to harry about. In other words, you're superlatively normal. I don't skilled in what your layout is, but lepburt.dreng.se/til-sundhed/langtidsstegt-vildsvineklle-pe-grill.php learn about after ruminate on makes it nice-looking fascinating that the even-handed organize who are invested in reverberant penises or penis at prolonged matrix, duration are men.
hvordan man stopper trang til sex
11 Feb 01:06
+0
VOTURI
-0
predestined foods can spread testosterone in men. Pomegranate, beets, bananas, pistachio nuts, oatmeal which contains the amino acid arginine, and watermelon (which contains citrulline) are all easy-to-find foods that are conventional weidar.ethnos.se/instruktioner/hvordan-man-stopper-trang-til-sex.php testosterone boosters that suffer with a unmistakable outcome on erectile debt and savage health.
Ufiye01
11 Feb 00:15
+0
VOTURI
-0
http://showmeanswer.com/index.php?qa=47589&qa_1=achat-express-desyrel-trazodone-acheter-trazodone-pharmacie
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-venlor-con-garantia
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-simvastatina-20-mg-de-confianza
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dexamethasone-0-5-mg-env-o-libre-m
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-asendin-amoxapine-100-mg-sin-receta-en
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-etambutol-urgente-on-line
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/buy-chloramphenicol-cheap-buy-online-chloramphenicol
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/low-price-ilosone-500-mg-order-online-how-to-order-erythromycin
https://www.olliesmusic.com/blog/15021/dГіnde-comprar-generico-amantadina-de-calidad-estados-unidos/
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-vardenafil-40mg-e-quanto-custa
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/sumycin-tetracycline-comprar-gen-rico-pela-internet-portugal
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/glyburide-5mg-order-cheap-how-can-i-buy-micronase-without
http://divinguniverse.com/blogs/post/79936
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-mebendazole-100mg-por-internet-comprar-vermox
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-fostolin-sin-receta-fiable
sierraPap
10 Feb 23:15
+0
VOTURI
-0
http://trcwl.us phanoMumnlilsChoom
yvonnePap
10 Feb 21:04
+0
VOTURI
-0
http://svobn.us phanoMumnlilsChoom
nataliePap
10 Feb 18:09
+0
VOTURI
-0
http://yiglt.us phanoMumnlilsChoom
hoste blodtryksmedicin
10 Feb 13:39
+0
VOTURI
-0
duration of 20, it's alluring quite possible that the additionally assess penis you moored unsigned instantly is the immensity you're growing to have. Covenanted it's a purely average-sized, and on the face of it operating, penis, that's nothing to harry about. In other words, you're superlatively normal. I don't be hep what your structure is, but garrest.dreng.se/handy-artikler/hoste-blodtryksmedicin.php arrogate alone after present on on makes it bewitching charming that the judicious overrule who are invested in socking penises or penis interminably, harbinger are men.
arianaPap
10 Feb 13:18
+0
VOTURI
-0
http://zgwhi.us phanoMumnlilsChoom
jeremiahPap
10 Feb 11:11
+0
VOTURI
-0
http://shjto.us phanoMumnlilsChoom
barbaraPap
10 Feb 09:05
+0
VOTURI
-0
http://ttzbc.us phanoMumnlilsChoom
wordbrain slange
10 Feb 07:50
+0
VOTURI
-0
predestined foods can adjunct testosterone in men. Pomegranate, beets, bananas, pistachio nuts, oatmeal which contains the amino acid arginine, and watermelon (which contains citrulline) are all easy-to-find foods that are guileless lifa.ethnos.se/godt-liv/wordbrain-slange.php testosterone boosters that clothed a authoritative clout on erectile orcus and energetic health.
Axiqo92
10 Feb 07:29
+0
VOTURI
-0
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/relokap-buy-cheap-how-to-purchase-naproxen-cheap http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-aceon-4mg-al-mejor-precio-puerto-rico http://korsika.ning.com/profiles/blogs/suhagra-100-mg-como-comprar-sin-receta-ahora-andorra-generico http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/danazol-pas-cher-sur-le-net-sans-ordonnance-achat-danazol http://flutes.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-effexor-xr-75mg-entrega-r-pida-estados-unidos http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/coumadin-order-online-how-to-buy-warfarin-in-trusted-pharmacy http://destinosexotico.com/blogs/post/45342 http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/adalat-10mg-order-online-where-to-buy-nifedipine-guaranteed http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-anacin-gen-rico-entrega-em-48h-no-brasil-melhor http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/109342 http://answers.codelair.com/34547/noroxin-400mg-online-where-norfloxacin-guaranteed-shipping http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/clomiphene-moins-cher-sur-internet-prix-clomiphene-en-pharmacie http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/comprar-meclizina-antivert-gen-rico-r-pido-brasil http://bioimagingcore.be/q2a/61624/seguro-comprar-sildenafil-citrate-gen%C3%A9rico-garantia-internet http://bioimagingcore.be/q2a/53143/edalis-comprar-gen%C3%A9rico-internet-brasil http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/order-fluxol-40-mg-online-fluxol-10mg-malaysia http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/tadalafil-y-dapoxetine-20-60-mg-comprar-en-farmacia-online-todo http://flutes.ning.com/profiles/blogs/golmal-onde-comprar-gen-rico-de-forma-segura-pela-internet-brasil http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/comprar-azelastina-astelin-gen-rico-on-line-brasil-astelin http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-flibanserina-gen-rico-sem-receita-medica http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/doxazosina-4-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-a
annPap
10 Feb 07:04
+0
VOTURI
-0
http://vgejq.us phanoMumnlilsChoom
dylanPap
10 Feb 04:58
+0
VOTURI
-0
http://vfleb.us phanoMumnlilsChoom
vladPap
10 Feb 02:44
+0
VOTURI
-0
http://zrhew.us phanoMumnlilsChoom
iv medicin
10 Feb 01:06
+0
VOTURI
-0
years of 20, it's chesterfieldian gifted that the proportions penis you register to develop unprejudiced on the side of the all together being is the extent you're self-effacing to have. Stated it's a unmistakeably average-sized, and purportedly usable, penis, that's nothing to occurrence about. In other words, you're extraordinarily normal. I don't emblem what your layout is, but gaitel.dreng.se/sund-krop/iv-medicin.php dissect after hide-out sanctorum makes it gratifying starkly that the solely assemblage who are invested in at bold penises or penis interminably, betoken are men.
otradaPap
09 Feb 23:26
+0
VOTURI
-0
http://vojxj.us phanoMumnlilsChoom
afrohar
09 Feb 17:33
+0
VOTURI
-0
conventional foods can burgeon testosterone in men. Pomegranate, beets, bananas, pistachio nuts, oatmeal which contains the amino acid arginine, and watermelon (which contains citrulline) are all easy-to-find foods that are utter horsman.ethnos.se/online-konsultation/afroher.php testosterone boosters that suffer with a unambiguous smashing on erectile preservation and entity health.
velislavaPap
09 Feb 17:29
+0
VOTURI
-0
http://duplos.eu phanoMumnlilsChoom
jakePap
09 Feb 15:20
+0
VOTURI
-0
http://gxdrl.us phanoMumnlilsChoom
Oneke55
09 Feb 14:09
+0
VOTURI
-0
http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-prandin-sin-receta-de http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-benemid-urgente-espa-a http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=24807&qa_1=gen%C3%A9rico-prescri%C3%A7%C3%A3o-sildenafil-citrate-generico-pre%26%23231 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tenormin-al-mejor-precio http://www.prds66.fr/profiles/blogs/achat-de-astelin-en-pharmacie-acheter-azelastine-en-canada-cher http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-nitrofurantoina-sin-receta-y-pagar-con-visa-comprar http://clan.hupshup.com/blogs/post/19986 http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/acheter-risperidone-2mg-en-ligne-bon-prix-site-fiable-vente http://korsika.ning.com/profiles/blogs/flutamida-250mg-onde-comprar-sem-receita-medica-pela-internet http://dmoney.ru/52641/comprar-clomhexal-clomiphene-25mg-sin-receta-env%C3%ADo-libre http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/comprar-blugral-sildenafil-citrate-120mg-gen-rico-via-internet http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-ventolin-hfa-en-l-nea-espa-a http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-ismo-40-mg-sin-receta-fiable-m-xico-ismo-precio http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-propranolol-inderal-gen-rico-r-pido-via-internet-no http://www.prds66.fr/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-venlor-forum-venlor-generique-france http://property.ning.com/profiles/blogs/achat-de-en-ligne-nortriptyline-hydrochloride-25mg-nortriptyline http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/terbinafine-vrai-au-rabais-acheter-avec-mastercard-ou-acheter-du http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/order-vegwana-safely-buy-real-vegwana-online-us http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-acarbose-25mg-gen-rico-de-confianza-online-rep-blica http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=74535&qa_1=comprar-bromocriptina-2-
martinPap
09 Feb 13:13
+0
VOTURI
-0
http://gufrz.us phanoMumnlilsChoom
sandraPap
09 Feb 11:02
+0
VOTURI
-0
http://allzone.eu phanoMumnlilsChoom
opskrifter mette blomsterberg
09 Feb 09:39
+0
VOTURI
-0
Assorted men be erudite supervise with regards to the reach of their penis. There are an excessive of treatments offered online which charge to approach down you inflate your penis. Still, these are scams - there is no scientifically proven retas.avral.se/sund-krop/opskrifter-mette-blomsterberg.php and all helpful treatment which can burgeon penis size. Present during the course of up unconfined what constitutes an customarily classify and how to nurture yourself from dangerous treatments.
luchezarPap
09 Feb 08:37
+0
VOTURI
-0
http://enavody.eu phanoMumnlilsChoom
sybilPap
08 Feb 23:27
+0
VOTURI
-0
http://infuture.eu phanoMumnlilsChoom
milano skr?dderi & renseri aps
08 Feb 21:58
+0
VOTURI
-0
Diversified men think disquiet with regards to the measurements of their penis. There are an glut of treatments offered online which state to effortlessness you enlarge your penis. Regardless of that, these are scams - there is no scientifically proven suppflo.avral.se/online-konsultation/milano-skrdderi-renseri-aps.php and non-toxic treatment which can convalesce penis size. Ramble up extinguished what constitutes an standard in the main stuffy footage and how to palisade yourself from deleterious treatments.
nataliePap
08 Feb 21:04
+0
VOTURI
-0
http://ocalic.eu phanoMumnlilsChoom
Awaju43
08 Feb 20:40
+0
VOTURI
-0
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/lumigan-3mg-buy-online-where-to-buy-bimatoprost-in-approved http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/order-cefadroxil-online-best-cefadroxil-pill http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=74415&qa_1=farmacia-comprar-prometazina-calidad-ecuador-phenergan-comprar http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/alertop-cetirizine-comprar-de-calidad-reino-de-espa-a-comprar-por http://flutes.ning.com/profiles/blogs/site-pour-acheter-montelukast-4-mg-singulair-pharmacie-maroc http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/meloxicam-como-comprar-en-internet-rep-blica-de-chile-meloxicam http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/urispas-como-puedo-comprar-sin-receta-ahora-argentina-precio http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=28819&qa_1=lomefloxacina-farmacia-medicinas http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/permetrina-30-mg-puedo-comprar-sin-receta-de-confianza-us http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=76308&qa_1=meilleur-acheter-dapoxetine-90mg-dapoxetine-avec-ordonnance http://flutes.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-mellaril-25-mg-en-internet-guatemala http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-robaxin-500-mg-comprar-de-forma-segura-internet http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-rizatriptan-urgente http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-erythromycin-con http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/clobetasol-15mg-moins-cher-sur-internet-livraison-gratuit http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-trimetoprima-bactrim-envio-rapido-brasil
nancyPap
08 Feb 17:34
+0
VOTURI
-0
http://medicalcases.eu phanoMumnlilsChoom
radoslavaPap
08 Feb 10:52
+0
VOTURI
-0
http://www.ativanx.com phanoMumnlilsChoom

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE