PROTEST în negru al liberalilor, la Congresul Extraordinar al PSD. VIDEOLiberalii au organizat, duminică, un protest chiar în faţa Sălii Palatului, acolo unde peste 4.000 de delegaţi social-democraţi îşi aleg conducerea partidului PSD pentru următorii ani. Liberalii au venit îmbrăcaţi în negru. 

PROTEST in negru al liberalilor, la Congresul Extraordinar al PSD (Foto romaniatv.net)
PROTEST în negru al liberalilor, la Congresul Extraordinar al PSD (Foto romaniatv.net)

Circa 250 de tineri liberali, îmbrăcaţi în negru, au organizat un protest în jurul Sălii Palatului, acolo unde duminică se desfăşura Congresul PSD. Tinerii au avut la ei bannere pe care au scris mesaje împotriva lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI Congres Extraordinar PSD. Cine vor fi noii şefi ai Partidului Social Democrat (PSD) 

Protestatarii nu au fost lăsaţi să stea pe platoul din faţa Sălii Palatului, aşa că, însoţiţi de jandarmi, s-au plimbat în jurul clădirii, informează romaniatv.net.

Ponta, la Congresul Extraordinar al PSD: Nu mai candidez la nicio funcţie

Premierul Victor Ponta, fost preşedinte al PSD, a susținut un discurs, sâmbătă, în fața membrilor PSD adunați la Congresul Extraordinar în care a precizat că nu mai candidează pentru nicio funcţie.

Tinerii au refuzat să se disperseze atunci când jandarmii le-au cerut, deoarece protestul nu este autorizat, chiar dacă a fost pregătit de PNL şi anunţat de acum câteva zile.

Congresul PSD, la care participă 4.000 de delegaţi, va desemna preşedintele executiv şi vicepreşedinţii partidului pentru următorii ani. 

Etichete: congres PSD, protest liberali, Sala Palatului

0/1 COMENTARII
adriana anghel
19 Oct 10:17
+0
VOTURI
-0
Felicitari tinerilor care au avut curajul sa protesteze impotriva unui condamnat si a unui inculpat.....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE