Protest în Parcul Circului din Capitală, sâmbătăActiunea se va desfasura pe Bd. Lacul Tei, pe trotuarul dinspre Parcul Circului,  vis-a-vis de Casa de Pensii.
Acțiunea se va desfăşura pe Bd. Lacul Tei, pe trotuarul dinspre Parcul Circului, vis-a-vis de Casa de Pensii.

Sâmbătă, 19 mai, între orele 11:00 şi 13:00, va avea loc un protest al locuitorilor din cartierul Lacul Tei. Prin acest protest, cetăţenii din zonă îşi arată nemulţumirea faţă de preluarea unei porţiuni din Parcul Circului de către Circul de Stat, informează Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei.

Conform Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti Nr. 155/27.07.2011, o suprafaţă de 11.050 mp din Parcul Circului a fost dată în administrarea Circ & Variete Globus pe o perioadă de 5 ani. Decizia a fost luată pentru a compensa pierderea în instanţă a terenului menajeriei Circului.

După ce le-a fost restrâns accesul în Parcul Circului prin împrejmuirea unei suprafeţe de circa un hectar din acest parc, cu o zi după anunţarea protestului, o parte din garduri au fost ridicate. Însă, cetăţenii au aflat că pentru zona respectivă există un plan de management. Conform acestui plan, în Parc urmează a se construi o sală de spectacole, adăposturi pentru animale şi alte obiective, în valoare de aproape 4 milioane de euro, susţin organizatorii protestului.

"Acţiunea de sâmbătă este expresie a nemulţumirii cetăţenilor. Aceştia reclamă: îngrădirea zonei mai sus menţionate, îngreunarea accesului riveranilor în parc, distrugerea unor investiţii deja făcute pentru Parcul Circului, ridicarea unor construcţii, diminuarea zonei verzi şi afectarea arborilor protejaţi. Mai mult decât atât, locuitorii cartierului sunt nemulţumiţi de lipsa de transparenţă şi consultare publică", se precizează într-un comunicat de presă al Grupului de Iniţiativă Civică Lacul Tei.

Protestul cetăţenilor din cartierul Lacul Tei vine în continuarea unei petiţii semnate de peste 1.300 de locuitori din zonă. Petiţia a fost înaintată autorităţilor (PMB, CGMB, ALPAB, PS2) pe 10 şi respectiv 11 mai. Cu ocazia protestului, cetăţenii transmit autorităţilor o scrisoare deschisă în care cer, încă o dată, dialog.

Acţiunea este organizată de Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei şi nu are conotaţii politice sau electorale, spun organizatorii. Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei este susţinut de Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe, organizaţia care l-a acuzat de mai multe ori pe primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, că dezinformează opinia publică în legătură cu planurile administraţiei locale privind fostul cinematograf Favorit din cartierul Drumul Taberei. Detalii găsiţi aici.

Etichete: protest

0/0 COMENTARII
catalina
23 mai 01:49
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!!!!!!! A triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!!!!!!Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat suspendata!!!!!!!!!!!! rusineeeee!!!!

flavia
21 mai 16:45
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp!!!!!!!!

daniela
21 mai 15:29
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente!!!!!!!!!!

marina
21 mai 13:37
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, a promnis in campania trecuta ca reconsolideaza caldirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!! Hahaha!Oprescu si clanul lui este periculos, au facut averi colosale si au fosat instrainate in Elvetia, Cipru, Grecia!! Poate nu stiati, va spun eu!!!!!!!!!

andreea
21 mai 01:39
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!!!!!

alina
21 mai 00:43
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!!!!!!!

sabrina
20 mai 17:59
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei! Oprescu, este cel mai mare bandit si escroc!Opresc, este cel care a a furat prin firmele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar si amicilor din PSD!

mircea
19 mai 22:12
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!

Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

vlad
19 mai 21:17
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!!!!

elena
19 mai 19:56
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!!!!!! oprescu a promis in campania trecuta ca reconsolideaza cladirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!!! ca sa vedeti cat de prosti va considerea banditul de oprescu!!!!si iar va face foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastraaaaa!!!1 treziti-vaaaa!!!!!

adriana
19 mai 15:47
+0
VOTURI
-0

Treziti-va oameni buni pana nu este prea tarziu......guvernul ponta, doreste sa puna pe tot, cititi si voi de ce ii arde acestui sobooolan blsevic. Aceasta tara este in declin, masurile populiste ne-au bagat in recesiune, euroa a explodat si Ponta vrea regimentul de garda pentru el!!!! Nu imi vine sa cred cat este de periculos acest individ, acest comunist, care vrea un partid unic, vrea dictatura comunista!!!!!!1 treziti-va!!!!!!

luana
19 mai 14:51
+0
VOTURI
-0

oameni buni ati crezut in ciuma de USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, poate asa o sa o sa intelegeti cum este economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp, pentru ca nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile, nu s-au permis masuri populiste!!!!1 iar guvernul Boc a fost apreciat pentru asta la Bruxelles!!

nicoleta
19 mai 03:29
+0
VOTURI
-0

Anul acesta, în primăvară, Sorin Oprescu a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să treacă 18 spitale în administrarea Primăriei Capitalei şi a creat în acest scop Direcţia de Administrare a Spitalelor. Pe cine a numit la conducerea direcţiei? Simplu: pe Marius Savu. Pe Sorin Oprescu nu s-a împiedicat de faptul că Marius Savu este partenerul său de afaceri şi că soţia acestuia, Mădălina Anca Savu, îşi exercită profesia de medic într-un cabinet de oftalmologie deschis în cadrul clinicii pe care o patronează. Nu a găsit vreo contradicţie de ordin moral. Din contra! A semnat actul de numire a acestuia într-o funcţie publică fără să clipească

ralu
19 mai 03:25
+0
VOTURI
-0

Sper sa fie detronat acest Oprescu din fruntea Capitalei. Nu mai suport sa vad cum este distrus Bucurestiul

mochi
19 mai 03:24
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate. El, a fost unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare. Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului.

leo
19 mai 03:19
+0
VOTURI
-0

Primarul- felcer Sorin Oprescu are afaceri în domeniul medical. Este acţionar la Medical Prestige SRL unde are 25% din părţile sociale ale societăţii. Firma deţine o mare clinică medicală pe strada Pitar Moş din Capitală, lângă Piaţa Romană, denumită Academica. Partenerii de afaceri ai lui Sorin Oprescu sunt Mircea Oprescu, fiul său, Dorin Gelu Oprescu, fratele său, şi Gizella Galea, soţia lui Aurel Galea, medic şi om de afaceri.

despre oprescu
19 mai 03:17
+0
VOTURI
-0

De mentionat ca si sotia lui Simona, este medic primar endocrinolog la Elias. Din casnicia lor a rezultat un fiu, caruia ca si tatalui, nu i-a placut cartrea, dar au avut grija sa-i asigure si baiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru ca, a fost un copil care le-a creat mereu probleme, avand un apetit, spun fostii săi colegi din facultate, catre o viata aventuroasa, n-a fost posibil să devina chirurg. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde preda management sanitar ocazional, deoarece tot colegii spun ca fiul risipitor, sta mai mult in Dubai decat la servici!

yoyo
19 mai 03:11
+0
VOTURI
-0

Am fost aseara la meci si m-a plouat .....Oprescu isi bate joc de noi cu stadionul, de parca este al lui.....acoperisul il foloseste numai ptr straini dar si atunci cu mare teama.....nu mai merg la meci, si am sa-l spurc pe acest bandit de Oprescu, de cate ori am ocazia

pisoi
19 mai 03:06
+0
VOTURI
-0

Arena Nationala a fost facuta si pentru bucuresteni si din banii lor, iar acoperisul este folosit numai pentru spanioli sau alti straini???????

miu
19 mai 03:02
+0
VOTURI
-0

oparescu vine din partea usl-ului , de aici deduc ca nu a facut nimic sa merite .. pt ca este la fel ca cei din usl ! bani multi pentru campanile , bani multi investiti in proiecte si eficienta 0 . Vezi arena !

green
19 mai 03:02
+0
VOTURI
-0

De cand a venit campania Oprescu a inceput sa isi faca griji pentru alegatori. Pana acum .. in astia 4 ani cat a stat la PG ce a facut?

zorro
19 mai 02:56
+0
VOTURI
-0

agarici poc asta nu a fost si nici nu va fi in stare de nimic in loc sa se gandeasca cum sa faca ceva bun pt bucuresti in ultima speta, el sta sa alerge dupa cai verzi pe pereti !

mouse
19 mai 02:54
+0
VOTURI
-0

Ce nu se prea stie despre acest individ libidinos si parsiv este ca, a reusit sa pacaleasca pana si pe evreii lui. Un exemplu: Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunităţii Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen. Campania lui Oprescu a fost sponsorizata la greu de comunitatea mozaica doar ca al naibii golan după ce s-a văzut ales PG le-a tras teapa lasandu-i cu ochii-n soare la afacerea Plaza unde Ofer Eyal a pierdut o gramada bani

ruxandra
19 mai 02:49
+0
VOTURI
-0

nu imi place de nici o culoare de asta , il strica si fata si creierul si tot , tot . ne-am saturat de el !

marius
19 mai 02:35
+0
VOTURI
-0

ca de obicei el se pricepe la tot si in acelasi timp la nimic , stilul a la Romania !

strat
19 mai 02:16
+0
VOTURI
-0

oprescu a devenit atotcunoscator a studiat almanahe alaturi de venghele !

rares
19 mai 02:07
+0
VOTURI
-0

ce prostii mai vb si oprescu , chiar nu se mai satura ? nu vede ca rade lumea de el ?

diana
19 mai 01:58
+0
VOTURI
-0

As propune o lege speciala pentru Oprescu sa fie batut cu pietre la Universitate pentru tot ce a facut bucurestenilor, ne-a furat cu nerusinare, nesimtirea lui nu are limite sper sa fie pedepsit pentru toate hotiile facute in primarie.

george
19 mai 01:15
+0
VOTURI
-0

Sper sa nu il mai vad mandatul viitor pe PRIMARUL MAMALIGA asta si-a facut avere pe spatele nostru sa ii fie rusine, nu merita respectul nostru pentru tot ce a facut asta impreuna cu USL-ul.

cosmin
19 mai 01:07
+0
VOTURI
-0

Oprescule nu te mai vrea lumea s-au saturat de tine, nu ai facut nimic bun in tot mandatul ce l-ai avut, ai taiat panglici de la proiecte ce nu ti-au apartinut, a fost munca unor oameni ce merita sa fie apreciati pentru efortul lor.

ciprian
19 mai 00:56
+0
VOTURI
-0

Domn’ primar sa sti ca nu va mai crede lumea sunteti doar un minciunica ce face mamaliga si carnati pantru cartea recordurilor atat, altceva nu a-ti mai realizat, a scuze a-ti mai facut o imensa gaura in bugetul local.

cristina
19 mai 00:05
+0
VOTURI
-0

Oprescule apucate de mana cu Ponta si Antonescu si dute la plimabre, va cumparam noi bilete de avion dus sa va trimitem in jungla Africana sa guvernati la maimute, sunt sigur ca nici ele nu v-ar alege.

tatian
18 mai 23:50
+0
VOTURI
-0

nu stiu sa zic nici un lucru bun facut de oprescu in bucuresti , blocuri izolate putine , parcuri murdare , strazi cu cratere , deszapezire 0 , pod nefinisat ! sa imi spuna si mie cineva un exemplu de ceva concret facut cap coada de el !

aneta
18 mai 23:42
+0
VOTURI
-0

oprescu a furat prea mult alaturi de acesti usl-isti si vad ca vrea sa o faca in continuare , chiar are impresia ca va mai castiga ? hahaha

laura
18 mai 23:33
+0
VOTURI
-0

manipulatori de 2 bani ! chiar daca aveti presa si tv-ul nu o sa aveti si votul bucurestenilor ! ei nu sunt multumiti !

luana
18 mai 23:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru!!!!!

ana
18 mai 22:36
+0
VOTURI
-0

Orice primar general, in primul rand trebuie sa aiba grija de siguranta cetateanului!!! Oprescu a ignorat total asa ceva.. Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui..... A stopat orice lucrare sa se finalizeze la termen,  pana acum (!!),  dand ordin sa se termine in perioada de campaie ptr a taia "cordelute roz"  sucind  mintile celor creduli. El urmareste doar voturile! !!!!!!!!

boghi
18 mai 22:25
+0
VOTURI
-0

adunatura de comunisti infecti ! iar vor sa ne faca rau ? nu s-au saturat 16 ani ?

inna
18 mai 22:16
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic bun pt bucuresti , de ce sa il mai votam inca odata .. la ce ne ajuta ? iar sa avem strazi stricate , nedeszapezite ? ... mizerie peste tot ?

sad
18 mai 21:44
+0
VOTURI
-0

Vom reusi sa scapam de acest hot (Oprescu) doar daca il vom vota pe Prigoana. Numai el ne poate scoate din mocirla in care nea bagat acest communist care se da drept doctor.

sar
18 mai 21:40
+0
VOTURI
-0

Stadionul asta a fost facut si pentru bucuresteni si din banii lor, iar acoperisul este folosit numai pentru spanioli sau alti straini???????

Am fost aseara la meci si m-a plouat .....Oprescu isi bate joc de noi cu stadionul, de parca este al lui.....acoperisul il foloseste numai ptr straini dar si atunci cu mare teama.....nu mai merg la meci, si am sa-l spurc pe acest bandit de Oprescu, de cate ori am ocazia.

fag
18 mai 21:38
+0
VOTURI
-0

Doar la noi in Romania se poate intampla asa ceva , mai ales cand la conducere este un comunist si un mincinos fara limite. Felicitari Oprescule ai reusit sa faci totul de mantuiala.

kill
18 mai 21:35
+0
VOTURI
-0

Acest primar a facut totul de mantuiala. Pe Oprescu nu la interesat de stabilitatea lucrarilor pe care le-a aprobat, pe el la interesat doar banii pe care ii lua de la firme care au doar betivi si oameni care lucreaza fara carte de munca.

hell
18 mai 21:32
+0
VOTURI
-0

Marele doctor care ar trebuii sa salveze vietile oamenilor , numai ca la Oprescu e invers …mai ales cand el face aceste “proiecte”..

greu
18 mai 21:21
+0
VOTURI
-0

Nu mai merita Oprescu sa mai fie primar , nu stiu cum isi permite sa mai iasa in fata si sa cerseasca voturi cu proiecte care trebuia sa le termine de ceva timp , el a crezut ca daca le deschide si le termina pana in timpul campaniei asa va mai atrage ceva voturi , din partea mea nu va primi nimica ….is satul de el.

gril
18 mai 21:18
+0
VOTURI
-0

Doctorul Cio..mu is se mai spune lui Oprescu , ar fi in stare sa ne extermine ca el sa o duca bine , din toate proiectele pe care lea facut a furat cu nerusinare si din cate vad nu ii ajunge mai vrea un mandate …….JOS CU EL

ger
18 mai 21:17
+0
VOTURI
-0

Daca Oprescu va fi votat din nou ca primar general Capitala va avea de suferit mai mult de cat a suferit pana acuma , si pe langa asta vom avea si noi de suferit , feritiva de tot ce a facut Oprescu ca va poate distruge.

dar
18 mai 21:11
+0
VOTURI
-0

Fura , minte , promite si nu face nimic pt ca nu are nici un interes sa faca ceva pt cetateni …..numai de prostii sa tinut in mandatul lui. Sper sa nu mai fie votat , ca sa avem un Bucuresti curat.

dur
18 mai 21:07
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa il dam jos pe acest hot din PG ….Totul ce a facut Oprescu arata jalnic …nu ma mai mira nimic , nu avem nimic calumea in Bucuresti de cand acest hot a ajuns primar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE