Protest în Parcul Izvor, marţiMai multe asociaţii ale crescătorilor de animale au anunţat că vor protesta marţi, în Parcul Izvor.

Protest in Parcul Izvor, marti
Protest în Parcul Izvor, marţi
Foto: dcnews.ro

Protestul va avea loc în intervalul orar 12.00 - 16.30, anunţă Jandarmeria Capitalei.

Mitingul este organizat de Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, Federația ROMOVIS, Federația PROOVIS, Federația Crescătorilor de Bovine din România, Federația Națională a Crescătorilor de Ovine din România și Asociația Crescătorilor de Bovine din Județul Covasna, în zona Parc Izvor.

Jandarmii bucureşteni anunţă că vor fi prezenţi în zona de desfăşurare a adunării publice, dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor. Pentru buna desfăşurare a activităţii, Jandarmeria Capitalei recomandă persoanelor care vor participa la acest miting:

să adopte un comportament civilizat;

să respecte recomandările făcute de organizatorii adunării publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine;

să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale.

să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

De asemenea, este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legătură cu adunările publice organizate să se infiltreze în rândul demonstranţilor, cu scopul de a tulbura normala desfăşurare a acestora.

Etichete: protest, protest crescatori

0/1 COMENTARII
toto
06 Jun 16:14
+0
VOTURI
-0
Iar vor astia sa pasca oile oricand si oriunde?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE