Protest în Parlament, vineri, în timpul discursului susținut de președintele Parlamentului rus VIDEOCâțiva parlamentari ucraineni au protestat în Palatul Parlamentului, vineri, în timp ce, de la tribună, vorbea președintele Parlamentului rus, invitat la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră. Serghei Narîșkin are interdicție însă pe teritoriul UE, ca parte a sancțiunilor impuse Rusiei după anexarea Crimeei.

Protest in Parlament, vineri, in timpul discursului sustinut de presedintele Parlamentului rus VIDEO
Protest în Parlament, vineri, în timpul discursului susținut de președintele Parlamentului rus VIDEO
Foto: digi24.ro

Președintele Dumei de Stat a Rusiei, Serghei Narîşkin, a fost astăzi în Senatul României pentru a susține un discurs. Acesta a avut loc după ce Rusia a preluat de la România președinția Adunării Parlamentare a Cooperării economice a Mării Negre.

În timpul discursului, câțiva parlamentari ucraineni au protestat la adresa președintelui rus, Vladimir Putin. Parlamentarii ucrainieni şi-au început protestul imediat după ce preşedintele Dumei de Stat a luat cuvântul în plenulul Senatului, informează digi24.ro.

Serghei Narîșkin are interdicție însă pe teritoriul UE, ca parte a sancțiunilor impuse Rusiei după anexarea Crimeei. Totuși, interdicția nu e valabilă când e vorba de evenimente organizate în baza unor acorduri încheiate cu alte țări din afara Uniunii, cum este această Adunare Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră, informează.  La fel, Serghei Narîșkin participa anul trecut, la Paris, la un eveniment UNESCO.

Etichete: Palatul Parlamentului, protest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE