Protest în trafic, la trecerea coloanei oficiale a lui Klaus Iohannis. VIDEOColoana oficială a lui Klaus Iohannis a fost îndeung claxonată, miercuri dimineață, într-o zonă extrem de aglomerată a Capitalei. 

Surse: Klaus Iohannis cere clarificari in cazul politistului mort din coloana oficiala a lui Oprea
Surse: Klaus Iohannis cere clarificări în cazul poliţistului mort din coloana oficială a lui Oprea
Foto: debanat.ro

Momentul a fost surprins de jurnaliștii de la DCNews. Klaus Iohannis se deplasa miercuri, în jurul orei 10:00, pe traseul Arcul de Triumf - Romexpo, pentru a participa la deschiderea Indagra, târgul de agricultură. 

La Piața Presei, circulația a fost oprită pentru câteva minute pentru a trece coloana oficială a președintelui.

În momentul în care coloana în care se afla Iohannis a intrat în intersecție, ceilalți șoferi au început să claxoneze și nu s-au oprit până circulația a fost reluată.

0/1 COMENTARII
Oana
28 Oct 20:16
+0
VOTURI
-0
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pas_oniska@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE