Protest inedit în București: O florărie face aranjamente florale în gropile din Capitală VIDEO
O florărie din București face aranjamente florale în gropile din Capitală în semn de protest, pentru „a atrage atenția asupra unor reguli sau nereguli din jurul nostru".

Manifest inedit in Bucuresti
Manifest inedit în București

Reprezentanții florăriei au anunțat pe Facebook că manifestul lor se va întinde timp de 50 de zile, pentru a marca aniversarea a 50 de ani de când se ocupă de ornamente florale.

"Ne folosim de vocea și frumusețea florilor pentru a spune povești din București, unele dulci, altele amare, însă toate spuse în cel mai colorat și pur mod prin intermediul construcțiilor florare", se mai arată în postarea de pe Facebook.

"Start #Manifest pentru normalitate si frumos!
In fiecare zi, timp de 50 de zile pana la aniversarea de 50 de ani, @florariairis se ajuta de flori pentru a atrage atentia asupra unor reguli sau nereguli din jurul nostru. "Ne folosim de vocea si frumusetea florilor pentru a spune povesti din Bucuresti, unele dulci, altele amare, insa toate spuse in cel mai colorat si pur mod prin intermediul constructiilor florare" @nicubocancea , master florist international.
#amr50 #Manifest #episod1 #FlorariaIris #Floraridin1970 #EchipaRacheta", scrie pe Facebook florăria Iris.

Etichete: floraria iris, gropi, manifest, protest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE