PROTEST LA METROU, SÂMBĂTĂ, împotriva eliminării cartelelor cu 62 de călătoriiUn nou protest va avea loc la metrou, sâmbătă, 21 martie, împotriva deciziei Metrorex de a elimina cartelele cu 62 de călătorii. Protestul se va desfășura sub forma unui eveniment de comemorare a cartelei. 

PROTEST LA METROU, SAMBATA, impotriva eliminarii cartelelor cu 62 de calatorii
PROTEST LA METROU, SÂMBĂTĂ, împotriva eliminării cartelelor cu 62 de călătorii
Foto: Facebook

Un nou protest va avea loc la metrou, sâmbătă, 21 martie, împotriva deciziei Metrorex de a elimina cartelele cu 62 de călătorii. Evenimentul, oragnizat de vomunitățile Am voie sa fac poze la Metrou și Nefiresc ava avea loc la stația de metrou Piața Unirii, sâmbătă la ora 18:20.

"Metrorex dorește scoaterea cartelelor de metrou de 62 călătorii, mergand pe ideea conform careia calatorii sunt nemulțumiți de acestea. De aceea, dorim sa ne arătăm dezacordul intr-un mod Nefiresc, organizând un vernisaj de comemorare a cartelei. Daca esti unul dintre indoliatii, sau din beneficiarii ocazionali ai acesteia, te asteptam pe data de 21 martie sa ne aduci cartelele tale folosite de metrou, ca un ultim omagiu", precizează organizatorii pe Facebook.

Mai mulți bucureșteni au protestat, joi, împotriva deciziilor Metrorex privind creşterea tarifelor de călătorie cu metroul şi eliminarea cartelelor cu 62 călătorii.

O serie de fotografii publicate pe Facebook arată că protestatarii au avut bannere cu mesajele: "Metrorex ne fură!" și "Scumpiri nejustificate. Licitații trucate".

Reamintim că, Metrorex a anunţat, pe 11 martie, că va majora tarifele de călătorie cu metroul cu până la 33%, de la 28 martie. Creşterea tarifelor este cuprinsă şi într-o anexă a unui ordin al Ministrului Transporturilor. Totodată, instituţia a anunţat că va elimina cartelele lunare de 62 de călătorii, unele dintre cele mai folosite abonamente, care se vând acum cu 50 de lei.

 

Etichete: cartelă 62 călătorii, cartelă metrou, Metrorex, protest, stație metrou Unirii

0/1 COMENTARII
mecanicu metro
20 Mar 17:53
+0
VOTURI
-0
desfinta-ti cartela de 62 sa manance si gura noastra .avem salarii de 30 milioane net si nu ptem plati spiru haretu copiilor

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE