PROTEST la Primăria Sectorului 6 pentru salvarea spaţiilor verzi dintre blocuri. FOTOGALERIEZeci de oameni au protestat joi, în faţa sediului Primăriei Sectoului 6, nemulţumiţi fiind de faptul că administraţia locală a demarat lucrări de reabilitare e infrastructurii rutiere în anumite zone, şantierul fiind între timp abandonat, de aproape nouă luni. Mai mult, pentru executarea lucrărilor de amenajare a unor parcări, Primăria Sectorului 6 a distrus spaţiile verzi dintre blocuri, susţin locatarii care azi au vrut să ceară explicaţii conducerii primăriei, însă niciun oficial al administraţiei locale nu le-a răspuns. Consiliaţi de juriştii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu, protestatarii au adus şi un memoriu pe care să îl înainteze administraţiei locale. 

La protestul de joi de la Primăria Sectorului 6 au participat zeci de bucureşteni, nemulţumiţi de faptul că şantierul început pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a fost abandonat de aproape nouă luni, spaţiile verzi dintre blocuri fiind distruse în timpul lucrărilor pentru realizarea unor parcări pe străzile Aleea Arinii Dornei şi Aleea Baia de Arieş, din zona Politehnicii.

"Nu există asfalt, ci doar pietre, oamenii nu au unde să parcheze, iar spaţiile verzi din jurul imobilelor nu au scăpat nici ele de planul distructiv al autorităţii locale", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" care a organizat mitingul de protest de la primărie. 

Participanţii la miting au protestat paşnic în faţa sediului Primăriei Sectorului 6 şi au afişat bannere cu mesaje prin care solicită ca Sectorul 6 să fie redat oamenilor. 

"Astăzi am venit la voi/ Ne vrem strada înapoi! Aţi ştiut să o stricaţi/Veniţi de o reparaţi", a scris pe o pancartă un pensionar prezent la mitingul de protest. 

După cum susţine organizatorului mitingului, la eveniment s-au infiltrat şi alte persoane necunoscute care au dorit să strice protestul paşnic al oamenilor. "O parte dintre cei trimişi de Rareş Mănescu să saboteze mitingul nostru paşnic a descins din automobilul din imagini! Acestea sunt practicile la care apelează Primarul Invizibil, care în loc să coboare să stea de vorbă cu oamenii, decide din nou să ne ignore şi să se baricadeze în birou, privind de pe fereastră 'faptele de arme' ale celor pe care i-a trimis să tulbure liniştea şi ordinea publică! Este ruşinoasă prestaţia acestui Edil, care refuză şi în al 12 - lea ceas să comunice cu cetăţenii, pe care îi persiflează şi îi minte sistematic de 3 ani de zile!", a scris Florescu pe pagina de Facebook, în timpul protestului de joi. 

Preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, pentru Suflet" a postat pe pagina personală de Facebook fotografii din zonele în care Primăria Sectorului 6 a început instalarea unor aspersoare pentru întreţinerea spaţiilor verzi, dar lucrarea nu a fost finalizată, sistemul de alimentare cu apă fiind şi acum la suprafaţă, deşi ar fi trebuit îngropat în pământ. DETALII, AICI. 

Consiliaţi de juriştii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", manifestanţii au întocmit şi un memoriu scris pe care să-l depună la Primăria Sectorului 6. În document, oamenii cer reînceperea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere pe strada Arinii Dornei.

"Prin intermediul acestuia solicităm reînceperea de urgenţă a lucrărilor de reabilitare a infrastructurii din această zonă, cu refacerea locurilor de parcare şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor! Din Suflet, Pentru Suflet, rămânem alături de aceşti cetăţeni, care ne-au cerut disperaţi sprijinul şi le reprezentăm interesele în faţa autorităţii locale Sector 6 care îi ignoră sistematic de aproape un an de zile", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei  "Din Suflet, Pentru Suflet". 

Etichete: fundatia din suflet pentru suflet, miting protest, parcari, primaria sectorului 6, protest, rareş mănescu, Sectorul 6, spatii verzi, Ștefan Florescu

0/3 COMENTARII
Gigicu
03 aug 10:07
+0
VOTURI
-0
Nasosul Stefan Florescu este penibil. Mituieste pensionarii cu sacose cu alimente pentru a protesta. Multa mu*ie celor de la b365.ro pentru propaganda facuta acestul jegos penal.
Sandu al-III-lea
30 iul 18:37
+0
VOTURI
-0
Acest Florescu e un sarlatan,viitor candidat la primaria sectorului 6.El acum isi face campanie electorala de fapt.Negociator de voturi pe bani in campania din 2012(inregistrarea incriminatorie este pe YouTube)el crede ca va castiga primaria sectorului 6 in 2016.Asta crede el...nu si noi!
adriana anghel
30 iul 14:13
+0
VOTURI
-0
Cat de nesimtit si obraznic esti TU STEFAN FLORESCU cel care si punea poza pe calendarele bisericesti si apoi le imparteai oamenilor pe strada. ce ar fi daca TU te ai apuca de munca cinstita mai .....golanule plictisit si obosit care are senzatia ca reuseste sa minta pe toata lumea !!!!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE