PROTEST pe două roţi: 700 de motociclişti vor protesta, sâmbătă, în centrul CapitaleiCirca 700 de motociclişti vor protesta, sâmbătă după-amiază, în centrul Capitalei, pentru a-i determina pe şoferi să conştientizeze prezenţa lor în trafic.

PROTEST pe doua roti: 700 de motociclisti vor protesta, sambata, in centrul Capitalei
PROTEST pe două roţi: 700 de motociclişti vor protesta, sâmbătă, în centrul Capitalei
Foto: costin.ro

Aproximativ 700 de motociclişti s-au strâns sâmbătă, în jurul prânzului, în Piaţa Alba Iulia din Capitală. Aceştia vor protesta pe două roţi pentru ca ceilalţi şoferi să le simtă prezenţa în trafic. Ei vor pleca în marş spre Piaţa Unirii, unde vor rămâne circa 30 de minute, timp în care vor ţine şi un moment de reculegere pentru ceilalţi motociclişti care au pierit în accidente rutiere.

La protest vor ajunge şi doi angajaţi SMURD, care vor demonstra cum se asigură primul ajutor în cazul unui accident de circulaţie, anunţă Realitatea TV.

Motocicliştii vor să atragă atenţia asupra faptului că nu sunt protejaţi în trafic de ceilalţi şoferi.

Ei spun că vor participa şi în lunile următoare la astfel de acţiuni pentru a trage un semnal de alarmă, care să-i facă pe ceilalţi şoferi să conştientizeze prezenţa motocicliştilor în trafic.

Etichete: marş motociclişti, motociclist, motocicliști, Piaţa Alba Iulia, Piaţa Unirii, protest, Sectorul 3

0/2 COMENTARII
mugiur
22 mar 23:33
+0
VOTURI
-0
Sau mergeti printre masini.... eventual turati motorul sa ne dam la o parte.... de viteza nici nu mai spun, ca din cauza vitezei tot soferii de autoturisme sunt vinovati, da e mai usor sa iesi in strada sa spui una si alta decat sa circuli cat decat ok.Da oricum legile sunt prost facute, cum ar fi daca s-ar da amenda la mers intre masini sau benzile de circulatie asa cum era odata si multe altele, nu de alta da am fost lovit de multe ori de o gramada de "motociclisti" cand tricotau prin fata masinii.
manolache
21 mar 20:28
+0
VOTURI
-0
Mergeti voi ca niste cretini cu 170 km/h pe Aviatorilor si pe urma vă văitati ca prostii ca nu va vedem noi. MARȘ.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE