Protest prin care se cere renumărarea voturilor, sâmbătă, în Piața UniversitățiiPeste 400 de oameni au anunțat, pe Facebook, că vor participa la un protest organizat sâmbătă în Piața Universității, prin care se va cere renumărarea voturilor de la alegerile locale. Protestul are loc în contextul în care Uniunea Salvați Bucureștiul suspectează fraude electorale în secțiile din Sectorul 1.

Protest prin care se cere renumararea voturilor, sambata, in Piata Universitatii
Protest prin care se cere renumărarea voturilor, sâmbătă, în Piața Universității
Foto: Facebook Coruptia Ucide

"Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept. Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumărarea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE. Există suspiciuni că în sectorul 1 din București s-au comis fraude electorale. Solicităm Biroului Electoral Central și unităților din teritoriu să solicite renumărarea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem să avem certitudinea unui vot corect, într-un stat de drept care funcționează și în care instituțiile aflate în serviciul cetățenilor respectă legile în vigoare. Până când aceste lucruri se vor întâmpla, ne întâlnim pentru a comemora democrația în România.", notează organizatorii, Corupția Ucide, în evenimentul creat pe Facebook.

Aceștia îndeamnă participanții să semneze și o petiție prin care se cere anchetarea și renumărarea voturilor pentru Primăria Sectorului 1.

Până la ora publicării acestei știri, peste 400 de persoane își anunțau participarea la protest și alte 1000 se anunțau interesate de eveniment.

Etichete: Clotilde Armand, protest, protest universitate, renumarare voturi, Sectorul 1

0/1 COMENTARII
lute
09 iun 14:28
+0
VOTURI
-0
bravo! jos ciolos ! jos iohanis ! nu ei conduc romania ? ei sunt cei care au girat un sistem care a permis furtisagul. domnul nicusor, infiintat si partidul dari in judecatata pentru orice. sa vedeti cati adepti o sa aveti. ca bucuretiul, gata este salvat. a la bonne attendeur !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE