Protest spontan împotriva lui Victor Ponta la Alba Iulia. Protestatarii au adus o barcă și pop-cornALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Aproape 100 de oameni s-au adunat în faţa sediului social-democraţilor. N-au venit cu mâinile goale, ci au adus o barcă şi floricele de porumb, aluzie la declaraţia premierului că va urmări primul tur al prezidenţialelor la televizor, cu o pungă de floricele în mână.

Protest spontan impotriva lui Victor Ponta la Alba Iulia. Protestatarii au adus o barca si pop-corn
Protest spontan împotriva lui Victor Ponta la Alba Iulia. Protestatarii au adus o barcă și pop-corn
Foto: ziarulunirea.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În centrul municipiului Alba Iulia a avut loc un protest "spontan" împotriva candidatului la Președinția României Victor Ponta la care au participat, conform reprezentanților Jandarmeriei aproximativ 100 de persoane, în special membri și simpatizanți ACL, informează Digi24.

Congresul PSD se reuneşte, vineri, pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidenţiale 

Protestatarii au avut tricouri și pancarte cu mesaje precum: "Ponta și Sandea groparii învățământului", "Ponta ești mândru de Alba? Zero lei pentru Ziua Națională a Românei", "Ponta fură alegerile", "Avem teză de doctorat și noi nu am plagiat. Tu Ponta?" sau "Alba este țara moților nu a hoților". Aceștia s-au "plimbat" cu o barcă plină de popcorn făcând aluzie la declarația premierului și anume că va câștiga primul tur, în timp ce mănâncă popcorn, în fața televizorului, arată ziarulunirea.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În premieră, discursurile ţinute de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi de preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, vor putea fi audiate de 30.000 de delegaţi, care se vor reuni, separat, în fiecare organizaţie judeţeană în parte.

Astfel, conferinţele judeţene ale organizaţiilor PSD se vor întruni la ora 16.30, cu o oră înaintea Congresului, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta.

Etichete: alba iulia, alegeri, alegeri prezidentiale 2014, proteste, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
cititor
12 sep 19:23
+0
VOTURI
-0
Chiar spontan, au cazut din cer pe ei tricourui si pancarte, pe care le-au luat in mana sa nu se murdareasca la cadere.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE