Protest spontan la TVR, sute de angajaţi au ieşit în curtea instituţieiSute de angajaţi din TVR au ieşit în curtea instituţiei, luni, pentru susţinerea Monicăi Ghiurco, aceştia depunând şi o petiţie la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), privind declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu.

Protest spontan al angajatilor TVR
Protest spontan al angajaţilor TVR

Aproape 200 de angajaţi ai TVR au protestat luni în curtea instituţiei, potrivit Mediafax.

"Este un protest în curtea TVR. Astăzi este şedinţa Consililui de Administraţie(CA), oamenii au ieşit să o susţină pe Monica Ghiurco. Sunt între 150 şi 200 de oameni, simpli salariaţi ori lideri şi membri de sindicat. Nu este un protest organizat de sindicate. Au ieşit în pauză , nu au oprit lucru şi nu s-a scandat" a declarat Dragoş Bocanaciu preşedintele sindicatului SPUSTV.

Mai mult, potrivit sursei citate, salariaţii TVR au semnat o petiţie pe care au depus-o la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), privind declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că reprezentanţii salariaţilor nu pot conduce TVR pentru că nu ar face faţă. Parlamentul a respins, în decurs de două săptămâni, cele două propuneri pe care CA al TVR le-a făcut pentru conducerea instituţiei: George Orbean şi Monica Ghiurco. Cele două propuneri nu au obţinut, în plenul Parlamentului, voturile PSD.

Etichete: protest, protest spontan, protest spontan tvr, protest tvr, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE