Protest spontan la Universitate. 100 de taximetrişti au ieşit în stradă100 de taximetrişti s-au adunat, duminică noapte, în Piaţa Universităţii în cadrul  unui protest spontan. Aceştia s-au arătat supăraţi din cauza unei firme de profil, autorizată în Ilfov care ar funcţiona şi în Bucureşti, dar au protestat şi faţă de nemajorarea tarifelor. Protestul nu a fost autorizat.

Taximetrist Bucurestean complice la furt
Taximetrist Bucureștean complice la furt
Foto: realitatea.net

Martori spun că în Piaţa Universităţii s-ar fi adunat duminică, în jurul orei 22.30, aproximativ 100 de taximetrişti, informează Realitatea.net. Ei au fost nemulţumiţi de fapul că nu sunt majorate tarifele, dar şi faţă de faptul că firme de taximetrie din Ilfov operează în Capitală.

Protestul este neautorizat. Potrivit purtătorului de cuvât al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat că cei aproximativ 100 de taximetrişti au oprit maşinile în zona teatrului pe sensul de mers către Piaţa Romana, şoferii protestând pe trotuarul din faţa instituţiei.Etichete: taxi bucuresti, taximetristi bucuresti

0/2 COMENTARII
cosmin
25 feb 15:21
+0
VOTURI
-0
Unde sa faci parcari cand n-ai unde sa mai parchezi nici trotineta.. Si cum adica "va e foame?" tu ai mancat ? Sau dc nu ti-e foame?
Va e foame?
25 feb 12:23
+0
VOTURI
-0
Bai taximetristilor (desi nu cred vreunul atat de "cult" cat sa-si arunce ochii pe altceva inafara de Libertatea si Click) de ce nu prostestati mah si ca nu aveti locuri de parare? Nu v-am auzit niciodata cerand locuri special amenajate in tot Bucurestiul ca sa nu mai blocati ca nesimtitii colturile intersectiilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE