PROTESTE BUCUREŞTI. ZIUA 11 în Piaţa Victoriei, ZIUA ŞASE la Cotroceni: Zi de zi aici vom fi LIVEPROTESTE BUCUREŞTI. ZIUA 11 în Piaţa Victoriei, ZIUA ŞASE şa Cotroceni: Zi de zi aici vom fi LIVE. Am intrat în a 11 zi de proteste în faţa Guvernului. De asemenea, nici Preşedinţia nu scapă de proteste, astfel că susţinătorii guvernului Grindeanu au intrat deja în a şasea zi de protest. 

UPDATE 21.00. Peste 4.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei şi scandează "DNA să vină să vă ia”, "Noaptea, ca hoţii” şi "Zi de zi aici vom fi”. Circulaţia rutieră în Piaţa Victoriei a rămas deschisă doar prin faţa sediului Guvernului spre Bulevardul Aviatorilor, celelalte străzi adiacente fiind închise.

Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei continuă să crească, în a unsprezecea zi de proteste, oamenii venind cu steaguri, pancarte şi vuvuzele.

Protestarii suflă în vuvuzele şi fluiere, iar un grup de tineri bate ritmic în tobe, spune „Atenţie”, apoi ceilalţi protestari strigă „Huo”. Tot în ritm de tobe se scandează "Demisia” şi "Hoţii”. De asemenea, protestul de la Cotroceni s-a încheiat. 

UPDATE 20.00 Aproximativ 1.000 de persoane protestează deja în Piaţa Victoriei

La ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei sunt câteva sute de oameni care cer demisia Guvernului, aceasta fiind a unsprezecea zi de proteste.  

În cele zece zile de proteste, numărul record de manifestanţi din Piaţa Victoriei a fost atins duminică, peste 280.000 de oameni protestând chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale. Oamenii au spus că nu vor renunţa la proteste, pentru că Guvernul a minţit, a făcut un abuz adoptând o ordonanţă de urgenţă pentru a schimba prevederi din codurile penale, în beneficiul unor politicieni, şi trebuie să răspundă pentru ce a făcut şi să îşi dea demisia.

Şi în faţa Palatului Cotroceni sunt câteva sute persoane, care cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Oamenii suflă în vuvuzele şi scandează aproape continuu "Demisia" şi "Ieşi afară, trădător de ţară". Ei au pancarte cu mesaje precum  "Demisia", "Iohannis nu e preşedintele meu", "Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu", "Susţin Guvernul Grindeanu".

Aceasta este cea de a şasea zi de proteste în faţa Palatului Cotroceni. 

Joi seară, în faţa Palatului Cotroceni au protestat aproximativ 700 de oameni care au cerut demisia preşedintelui preşedintele Klaus Iohannis. Recordul de participanţi la manifestaţia de la Cotroceni a fost puţin peste 2.000. Marţi, o parte a manifestanţilor au venit la protest cu autocare şi microbuze înmatriculate în judeţul Dolj. Miercuri seară, preşedintele Klaus Iohannis a mers în mijlocul protestatarilor, încercând să aibă un dialog cu ei. "Suntem cu toţii români", le-a spus manifestanţilor preşedintele Klaus Iohannis, care a stat acolo timp de câteva minute. Oamenii l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând "Demisia". 

Etichete: Cotroceni, Guvern, protest Bucuresti, protest palatul Cotroceni, protest Piaţa Victoriei, proteste București, proteste guvern

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE