Proteste BUCUREŞTI, ziua 15. Peste 300 de persoane în Piaţa Victoriei, 100 de oameni la CotroceniAproape 300 de persoane au venit şi marţi, în a 15-a zi de proteste în Piaţa Victoriei, scandând împotriva Guvernului. Aproape 100 de persoane s-au aflat şi la Cotroceni, manifestând împotriva preşedintelui ţării.

Protest Bucuresti
Protest Bucureşti

UPDATE Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat. Aproximativ 300 de oameni au scandat: "Demisia".

În a cincisprezecea zi de proteste declanşate după adoptarea Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale, în Piaţa Victoriei s-au adunat aproximativ 300 de persoane.

La ora 21.00, demonstranţii au aprins, în acelaşi timp, ecranele telefoanelor mobile şi au cântat imnul României.

Manifestanţii au fluierat, au huiduit şi au scandat: "Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă/Până nu veţi trece voi înaintea noastră", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu", "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "Jos Guvernul", "Hoţii".

UPDATE Aproximativ 300 de persoane s-au adunat, marţi seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, în cea de-a cincisprezecea zi de proteste antiguvernamentale. Protestul de la Palatul Cotroceni, la care, în a zecea zi, au participat peste 100 de oameni, s-a încheiat în jurul orei 21.00.

Câteva zeci de persoane se află, marţi seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, în cea de a cincisprezecea zi de proteste antiguvernamentale. Tot câteva zeci de oameni protestează, pentru a zecea zi la rând, în faţa Palatului Cotroceni.

Oamenii strânşi în Piaţa Victoriei strigă "Demisia", "Ruşine!", "Hoţii!" sau "PSD ciuma roşie".

Ca şi în alte seri, multe din maşinile care trec prin zona Victoriei claxonează în semn de susţinere a celor care protestează. Spre deosebire de alte seri, fluxul celor care au venit în piaţă a scăzut considerabil.

Echipaje ale Poliției și Jandarmeriei sunt mobilizate în zonă pentru a supraveghea manifestația și pentru a menține ordinea și liniștea publică.

Persoanele care au ridicat ilegal drone pe perioada protestelor din Piaţa Victoriei, identificate şi duse la audieri

Duminică, mulţimea din Piaţa Victoriei, unde s-au adunat zeci de mii de oameni pentru a treisprezecea seară la rând, a format un "tricolor uman", la ora 21.00. Oamenii - care au blocat complet Piaţa Victoriei - şi-au aprins lanterne sau bliţurile telefoanelor şi au luminat cu acestea coli în culorile roşu, galben şi albastru. Câteva zeci de mii de persoane au ieşit în stradă şi în mai multe oraşe din ţară, pentru a cere demisia Guvernului. 

Etichete: Bucureşti, proteste, proteste București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE