PROTESTE BUCUREŞTI ZIUA 19, SÂMBĂTĂ. SUTE de persoane au protestat în Piaţa Victoriei LIVEPROTESTE BUCUREŞTI ZIUA 19, SÂMBĂTĂ. Aproximativ 500 de copii şi părinţi s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Capitală, la "Lecţia de educaţie civică", aşa cum este denumit evenimentul pe pagina de Facebook unde sunt anunţate, de obicei, protestele antiguvernamentale.

Protest Bucuresti
Protest Bucureşti

UPDATE 21.30 Peste 200 de oameni se află, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Capitală. La ora 21.00, ei au cântat imnul şi au aprins lanternele telefoanelor mobile, ca în fiecare seară.

Manifestanţii scandează: "Ole, ole, ole, Dragnea lasă-ne", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie", "Ceauşescu n-a murit, şi-a lăsat mustaţă şi-a venit la guvernare să dea ordonanţă", "Rezistăm, nu plecăm", "Jos Guvernul Grindeanu", "PSD, ciuma roşie", "La închisoare, nu la guvernare", "Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta", "Demisia", "Zi de zi aici vom fi ,"Hoţii", "DNA să vină să vă ia", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu"

PROTESTE BUCUREŞTI ZIUA 19, SÂMBĂTĂ.  Copiii desenează cu cretă colorată pe asfalt, se plimbă cu tricicletele sau joacă şotron, iar părinţii lor spun că au venit pentru a le aminti politicienilor că "nu sunt de capul lor" în Parlament.

 

PROTESTE BUCUREŞTI ZIUA 19, SÂMBĂTĂ.  În Piaţa Victoriei se află, la această oră, câteva de sute de părinţi şi copii de toate vârstele. Cei mai mici au câteva luni, iar cei mai mari în jur de şase ani. Mulţi dintre copii sunt în cărucioare, iar cei foarte mici sunt ţinuţi în portbebe-uri.

"Am venit pentru viitorul celor doi copii ai noştri. Cel mare e aici, fata acasă, cu mama. E frumos afară, ne bucurăm de soare şi profităm să manifestăm. Politicienii ar trebui să înţeleagă ceva din aceste acţiuni: Că nu sunt acolo, în Parlament, de capul lor" , spune Eugen, 32 ani, specialist IT.

Copiii se plimbă prin mijlocul pieţei cu tricicletele, joacă şotron sau desenează cu cretă colorată pe asfalt. Alţii se joacă cu baloane de săpun, scrie news.ro.

PROTESTE BUCUREŞTI ZIUA 19, SÂMBĂTĂ.  Mulţi dintre cei aflaţi în Piaţa Victoriei profită de ocazie şi intră la Muzeul Antipa. Un protestatar a adus ghivece mici de flori. Copiii le aranjează pe mesajul "Democraţia rezistă" scris cu creta în faţa Guvernului. Pe o tarabă au apărut eugenii, biscuiţi şi mere, toate gratis. Protestul din Piaţa Victoriei din Capitală este programat să se încheie în jurul orei 15.00.

Etichete: Bucureşti, proteste, proteste București, proteste piata victorie, proteste sambata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h