Trei proteste joi, în Capitală. Sunt aşteptaţi 60.000 de oameniJoi, 26 iulie 2012, în Bucureşti vor avea loc mai multe adunări publice şi mitinguri de protest avizate de Primăria Capitalei. 

Proteste cu 60.000 de oameni, joi, in Capitala
Proteste cu 60.000 de oameni, joi, în Capitală

Astfel, Primăria Capitalei a autorizat trei manifestări: 
- Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.), organizează o adunare publică în Piaţa Victoriei, pe trotuarul din faţa muzeului „Antipa" în intervalul orar 17.00 - 21.30, la care organizatorul a anunţat prezenţa a 600-700 de persoane

- Partidul Democrat Liberal (P.D.L.) organizează un miting electoral în Piaţa George Enescu, în intervalul orar 18.30 - 21.30, la care organizatorul a anunţat prezenţa a 6000 de participanţi

- Uniunea Social Liberală (U.S.L.) va organiza la Romexpo, în intervalul orar 17.30 - 21.30, un eveniment la care organizatorul estimează participarea a aproximativ 54.000 de persoane.

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zonele de desfăşurare a adunărilor publice dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor care converg către locurile respective.

Jandarmeria recomandă tuturor participanţilor la aceste adunări publice să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice, să respecte orele de desfăşurare şi locurile destinate adunărilor respective, să respecte recomandările făcute de jandarmi, să nu participe în stare de ebrietate şi să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice.

Etichete: Bucureşti, Capitală, miting, proteste

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE