PROTESTE în BUCUREŞTI ZIUA 20. 2.000 de OAMENI au SCANDAT în PLOAIE: Zi de zi aici vom fiPROTESTE în BUCUREŞTI ZIUA 20. APROXIMATIV 1.000 de OAMENI SCANDEAZĂ în PLOAIE: Zi de zi aici vom fi. Am intrat deja în a 20-a zi de proteste. Aproximativ 1.000 de oameni erau în faţa Guvernului în jurul orei 20, înfruntând ploaia şi frigul. Inedit este faptul că printre protestatări mişună oameni care comercializează vuvuzele şi steaguri la preţul de 10 lei. 

Protest Bucuresti
Protest Bucureşti

PROTESTE în BUCUREŞTI ZIUA 20. APROXIMATIV 1.000 de OAMENI SCANDEAZĂ în PLOAIE: Zi de zi aici vom fi.

UPDATE 21:20 Aproximativ 2.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei, în ploaie. Circulaţia rutieră a fost oprită în zonă pe Bulevardul Kiseleff şi Şoseaua Nicolae Titulescu, fiind permisă doar spre Bulevardul Aviatorilor.

UPDATE 20.15 Aproximativ o mie de oameni protestează, duminică seară, pe o ploaie măruntă, în Piaţa Victoriei din Capitală. Alte câteva zeci de persoane, cu umbrele şi pancarte, s-au strâns la Palatul Cotroceni.

Zeci de oameni veniseră, la ora 19:00, în Piaţa Victoriei din Capitală. Până la ora 20, numărul lor crescuse deja la 800. Oamenii flutură steaguri tricolore, fluieră şi suflă în vuvuzele. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară normal, mitingul fiind supravegheat de jandarmi şi poliţişti. Se scandeză, ca în fiecare seară: „Hoţii", „Zi de zi aici vom fi", „Demisia" şi „DNA să vină să vă ia".

PROTESTE în BUCUREŞTI ZIUA 20. APROXIMATIV 1.000 de OAMENI SCANDEAZĂ în PLOAIE: Zi de zi aici vom fi.

Etichete: Bucureşti, proteste, proteste 19 februarie, proteste București, proteste capitala, proteste guvern

0/1 COMENTARII
UHK
24 feb 05:58
+0
VOTURI
-0
DECI MITINGUL DE PROTEST A AJUNS O AFACERE CU VUVUZELE SI STEAGURI...
DE CE OARE NU PUNEM SI NOI CA AMERICANII STEAGUL LA ORICE LOC ...CHIAR SI LA GRAJDUL VACILOR ??
PAI ORI "LUAM TOT DE LA AMERICANI"...ORI LE PASTRTAM PE ALE NOASTRE...!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h