PROTESTE la Londra din cauza CRIZEI REFUGIAŢILORCRIZA REFUGIAŢILOR i-a scos pe londonezi în stradă. Mii de oameni au ieşit în stradă, sâmbătă, să protesteze în capitala Marii Britanii.

PROTESTE la Londra din cauza CRIZEI REFUGIATILOR
PROTESTE la Londra din cauza CRIZEI REFUGIAŢILOR
Foto: antena3.ro

CRIZA REFUGIAŢILOR. Protestatarii le cer autorităților britanice să aplice o politică de primire a refugiaților mai generoasă, transmite Agerpres.

Dotați cu fluiere și tobe, manifestanții poartă pancarte cu mesaje precum 'Deschideți frontierele!' și 'Viața refugiaților contează'. Ei urmau să se deplaseze dinspre Hyde Park către biroul premierului britanic David Cameron.

Ţările care REFUZĂ COTE DE REFUGIAŢI ar putea fi sancţionate.S-ar putea reduce accesul la fonduri UE

CRIZA REFUGIAŢILOR. Manifestația este sprijinită de diverse asociații umanitare și ONG-uri, printre care Amnesty International și coaliția 'Stop the war'.

Participanților urmează să li se alăture și Jeremy Corbyn, devenit sâmbătă lider al Partidului Laburist și unul dintre fondatorii mișcării pacifiste din Marea Britanie.

CRIZA REFUGIAŢILOR. Orban: Germania este vinovată pentru haosul refugiaților

CRIZA REFUGIAŢILOR. Premierul David Cameron a anunțat recent că Marea Britanie va putea primi încă 20.000 de refugiați sirieni în următorii cinci ani, cedând astfel presiunilor politice în criza provocată de zecile de mii de migranți în căutare de azil în Europa.

Etichete: criza refugiatilor, Londra, proteste, refugiati

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE