PROTESTE LA SECȚIILE DE VOTARE DIN STRĂINĂTATE - ROMÂNII DIN DIASPORA NU AJUNG SĂ VOTEZEALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - Se înregistrează mari probleme de organizare a votului în majoritatea secțiilor de vot din străinătate, fie că vorbim de Londra, de Paris, de Castellon. 

Cozi la vot, la Chisinau. Sursa foto - realitatea.net
Cozi la vot, la Chișinău. Sursa foto - realitatea.net

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - Cozi imense s-au format la secţiile de votare din mai multe oraşe din Europa, iar autorităţile electorale nu au făcut prea multe eforturi pentru a uşura accesul la vot al românilor din străinătate. În ciuda nenumăratelor sesizări trimise din străinătate de alegătorii care sunt nevoiţi să stea ore întregi la vot, Ministerul Afacerilor Externe insistă că votul decurge normal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - Românii din străinătate s-au prezentat în număr mare la vot. La multe secţii din diaspora alegătorii au stat şi încă mai stau la cozi uriaşe pentru a-şi alege preşedintele. La Paris, oamenii au aşteptat să voteze ore întregi. Coada se întindea chiar şi pe străzile adiacente Ambasadei României, scrie realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - La Londra, ploaia nu i-a împiedicat pe români să voteze. Oamenii au stat la coadă cu umbrele, atât la Ambasadă, cât şi Consulat şi la Institutul Cultural român.

Şi la Madrid şi la Valencia, în Spania, s-au format cozi foarte mari, aşa cum se vede din fotografiile primite de la telespectatorii Realitatea TV. La Haga, singurul oraş din Olanda cu secţii de votare, câteva sute de oameni aşteptau să pună ştampila pe buletinul de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 - 

Etichete: alegeri prezidenţiale, Londra, Paris, secţie de vot, străinătate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE