Protest împotriva gazelor de şist: trei dintre manifestanţi- duşi la Poliţie, doi- la spitalProtestul de la Universitate s-a încheiat, duminică seara, după aproape trei ore. Trei dintre manifestanţi au fost duşi la Poliţie pentru identificare şi alţi doi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, după ce au spus că au dureri la picioare.

Protest impotriva gazelor de sist: trei dintre manifestanti- dusi la Politie, doi- la spital
Protest împotriva gazelor de şist: trei dintre manifestanţi- duşi la Poliţie, doi- la spital
Foto: stiri.com.ro

Aproximativ o sută de persoane au protestat, duminică, în zona fântânii de la Universitate, pentru a cere oprirea explorării gazelor de şist şi pentru a-i susţine pe protestatarii de la Pungeşti, informează Mediafax.ro.

În timpul manifestaţiei, trei dintre protestatari au încercat să forţeze cordonul de jandarmi, fiind scoşi din grup şi duşi la Poliţie pentru identificare. Alte două persoane din rândul protestatarilor au fost duse la spital pentru investigaţii medicale, după ce au spus că au dureri la picioare.

Peste o sută de persoane au protestat şi sâmbătă seara, la fântâna de la Universitate, faţă de explorarea gazelor de şist. În timpul manifestaţiei, unii dintre manifestanţi au încercat să treacă de pe trotuar pe bulevard, intenţionând să meargă spre Guvern. Jandarmii au format un cordon pentru a-i împiedica să iasă pe stradă, unii dintre protestatari reclamând că au fost împinşi de forţele de ordine.

Etichete: chevron, protest Bucuresti, pungesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE