Robert Negoiță, noul președinte al PSD BucureștiPSD Bucureşti s-a reunit joi, de la ora 18.00, pentru a-şi alege noua conducere. Președinte a fost ales primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care a fost, de altfel, singurul candidat.

UPDATE 19.40 Noul președinte al PSD București este Robert Negoiță, fiind ales în unanimitate, anunță Digi24. În discursul de dinaintea votului, primarul a declarat ca obiectivele sale sunt "o administrație eficientă și lupta împotriva corupției".

Şefia organizaţiei Bucureşti a PSD este importantă şi în stabilirea candidatului pentru Primăria Capitalei. Potrivit surselor citate, Robert Negoiţă ar intenţiona să se înscrie în cursă, însă, în acest moment, au loc pregătiri pentru organizarea unor sondaje în urma cărora să fie stabilit candidatul PSD. Asta în condiţiile în care social-democraţii înclină din ce în ce mai mult către o candidatură separată de UNPR, cel puţin la Primăria Capitalei.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că formaţiunea sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primăria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi "un partid mare", iar astfel de analize pentru stabilirea candidatului vor începe în perioada imediat următoare.

"PSD constată că în Bucureşti competiţia pentru primăria Capitalei este resetată total. Începând de astăzi vom realiza nişte analize extrem de serioase cu privire la ceea ce trebuie să facă PSD în Bucureşti, atât pentru primăriile de sector, cât şi pentru primăria Capitalei. Nu avem o soluţie astăzi. Nu ne permitem să aruncăm în joc nume", a declarat Dragnea.

Etichete: presedinte psd bucuresti, PSD Bucuresti

0/5 COMENTARII
Cris
11 sep 11:44
+0
VOTURI
-0
@Geo

Cand vii din alt sector, asa se vede... Sunt multi locuitori ai sectorului 3 care bubuie de prosti si apreciaza si bordurile cat China si gardurile tip tzarc care le imprejmuiesc blocurile, etc... Ei nu stiu insa ca toate aceste lucruri au costat o carutza de bani si Primaria Sectorului 3 s-a imprumutat la BCR de vreo 50 de milioane de euro (daca nu mai mult) ca sa aiba bani sa le faca.

Ele nu s-au facut din grija pentru oameni ci pentru comisioanele grase care rezulta din contracte. Dar asa e romanul... mai trage o dusca de bere ieftina - Bucegi si zice "Lasa bah... noi sa fim sanatosi!"
Geo
11 sep 11:38
+0
VOTURI
-0
Ne place sau nu, Negoita chiar a facut si face o treaba excelenta in secotrul 3. Eu locuiesc in sectorul 2 prin urmare mi-as fi dorit ca Ontanu sa faca macar jumatea din ceea ce a facut Negoita la el in sector.
Cris
11 sep 10:25
+0
VOTURI
-0
L-am auzit ieri pe escrocul de Negoita spunand ca el lupta impotriva coruptiei. Am trait s-o vad si pe asta....

Ca sa-ti dai seama in ce tara profund defecta traim, trebuie sa-l auzi pe Negoita spunand ca el lupta, zi si noapte impotriva coruptiei.
Cris
11 sep 04:19
+0
VOTURI
-0
Acest gretzos trebuia sa ajunga la DNA nu la PSD Bucuresti. Nu inteleg ce pazeste DNA-ul, furtul in sectorul 3 e atat, atat de evident. Iti sar bordurile in ochi...
Cris
10 sep 18:10
+0
VOTURI
-0
Toti astia de la PSD au fost identificati ca fiid escroci. Cu Ponta in frunte... ei nu il pot avea drept lider la Bucuresti decat pe Robert Betonita, acest individ dubios care crede ca toata viata noastra e facuta sa se invarta intre betoane colorate...

Niste infractori! Nu inteleg ce pazeste DNA-ul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h