PSD caută candidaţi pentru primăriile de sector: "Teodorovici se mai gândeşte câteva zile"PSD este în căutare de candidaţi pentru primăriile de sector din Bucureşti. Liviu Dragnea a declarat luni, după şedinţa de partid, că le-a propus unor foşti ministri din cabinetul Ponta  să candideze, însă aceştia au refuzat. Unul singur a spus că se mai gândeşte.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca, în perioada următoare, în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Naţional (CExN), se va decide în privința candidaturilor pentru sectoarele Bucureștiului și pentru Primăria Capitalei. 

Referitor la situaţia candidaturilor la nivelul Bucureştiului, Liviu Dragnea a precizat: 'Sunt în mare parte stabiliţi. (...) Urmează ca în zilele următoare să decidem care este cel mai bun moment în care să comunicăm, atât echipa de pe sectoare, cât şi candidatul la Primăria Capitalei'.

Întrebat dacă, în BPN, le-a propus Rovanei Plumb, lui Eugen Teodorovici şi lui Nicolae Bănicioiu candidaturi la o primărie de sector, Dragnea a confirmat. 'Da, i-am întrebat dacă doresc. A fost un răspuns negativ. Domnul Teodorovici a zis că vrea să se mai gândească', a susţinut preşedintele PSD, în opinia căruia aceştia sunt ''oameni cu experienţă şi cu vizibilitate, chiar şi cu expertiză, care ar fi putut aduce un plus în această campanie''.

Despre varianta introducerii lui Eugen Teodorovici în sondajele PSD privind candidatura la Primăria Capitalei, Dragnea a arătat că 'toată lumea a fost măsurată din toate poziţiile'.

"În Comitetul Executiv Naţional vom lua o decizie. Deci, candidaturile pentru Primăria Capitalei (şi primăriile de sector - n.r.) vor fi validate în Comitetul Executiv Naţional, unde vor fi prezentate măsurătorile respective. (...) Decizia în CExN se ia prin vot. O să decidem atunci dacă votăm în bloc sau dacă votăm pentru fiecare candidat', a declarat preşedintele PSD.

CITEŞTE ŞI PNL şi-a stabilit CANDIDAŢII pentru primăriile de sector din Bucureşti. Cine va intra în cursă 

Etichete: alegeri lcoale 2016, alegeri Primaria Bucuresti, candidat PSD Primaria Bucuresti, Liviu Dragnea, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE