PSD-istul Cristian Rizea îşi face campanie electorală alături de un bărbat în scaun cu rotileDeputatul PSD, Cristian Rizea, care dorește să candideze din partea social-democraţilor pentru Primăria Sectorului 5 Bucureşti, a postat, vineri, pe contul său de Facebook, câteva fotografii în care apare alături de un tânăr în scaun cu rotile, care s-a născut cu tetrapareză spastică.

"Deputatul Cristian Rizea își dovedește din nou sensibilitatea și spiritul responsabil față de persoanele care din păcate nu au norocul de a se putea bucura întru totul de viață. De această dată deputatul a reușit să ajute un tânăr din Cartierul Rahova, care s-a născut cu tetrapareză spastică", apare scris în debutul postării.

În urma scandalului recent din PSD, Cristian Rizea - candidat la Primăria Sectorului 5 din partea PSD, a fost suspendat din partid pe o perioadă de şase luni, după cum a anunţat şeful de partid Liviu Dragnea, locul acestuia la conducerea PSD Sector 5 fiind preluat de Ligia Moldovan. Detalii, aici. 

Fraza a fost urmată de o declarație a deputatului PSD.

"Din nefericire viața se dovedește a nu fi corectă uneori și în momentul în care avem posibilitata de a veni într-ajutorul celor mai puțin norocoși, trebuie să punem umăr de la umăr și să îl sprijinim cum putem mai bine. Gesturile umanitare ar trebi să fie a doua natură pentru toți. Să nu uităm să fim oameni", afirmă Cristian Rizea, citat de realitatea.net. 

La scurt timp, însă, după publicarea fotografiilor, postarea a fost ștearsă.

Etichete: campanie electorală, Cristian Rizea, scaun cu rotile, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h