USL iese din nou la rampă cu Chiliman şi Vanghelie. Vezi propunerile pentru alegerile localeUSL va anunta, oficial, candidatii la primariile de sector peste doua saptamani (Foto evz)
USL va anunța, oficial, candidații la primăriile de sector peste două săptămâni (Foto evz)

Potrivit unor surse din interiorul USL, candidaturile se vor împărţi în mod egal: trei candidaţi pentru PSD şi trei pentru PNL-PC. Potrivit calculelor din interiorul USL, există şanse mari pentru câştigarea a trei sectoare 1, 5 şi 6. La sectorul 1, USL va merge pe susţinerea liberalului şi actualului primar Andrei Chiliman, iar la sectorul 5 Marian Vanghelie primeşte sprijinul PSD pentru un nou mandat.

Totodată, liderii USL mizează pe câştigarea sectorului 6, unde primarul PDL Cristian Poteraş a scăzut în sondaje. Atât social-democraţii, cât şi liberalii doresc să-şi nominalizeze candidat la primăria sectorului 6. PNL ar merge pe mâna lui Rareş Mănescu în timp ce PSD doreşte sa o impună drept candidat pe senatorul Ecaterina Andronescu.

De asemenea, pentru sectorul 3, drept contracandidat al lui Liviu Negoiţă, PSD ar vrea să-l propună pe deputatul Robert Negoiţă, cel care a şi preluat şefia PSD sector 3 şi este un apropiat al lui Victor Ponta.

La sectoarele 2 şi 4, USL are cele mai mici şanse să câştige alegerile. Lupta se va da cu actualii primari Neculai Onţanu şi Cristian Popescu Piedone, susţinuţi de PDL şi UNPR. Potrivit surselor citate, pentru sectorul 2 sunt vehiculate ca variante de candidaturi Cristian Popescu - din partea PNL şi Bogdan Pascu - din partea PSD.

Pentru candidatul la primăria sectorului 4, sursele citate susţin că PSD încearcă o negociere cu Cristian Popescu Piedone pentru a candida sub sigla USL. Aceleaşi surse susţin ca social democraţii mizează pe interesul lui Piedone de a obţine susţinerea consilierilor locali în gestionarea sectorului 4 însa, până în prezent, negocierile nu au avut succes.

​Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat luni seară într-o emisiune la Realitatea TV că USL va stabili, în maxim două săptămâni, candidaţii pentru primăriile de sector.

Sursa: Hotnews

Etichete: 2012, alegeri locale, candidaţi, primari, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

0/0 COMENTARII
alexandru
25 feb 11:24
+0
VOTURI
-0

vanghelie....un analfabet..sectorul 5 este plin de aurolaci,mizerie,strazi fara canalizare si apa,curent,etc. nu il alege nimeni,insa vanghelie a platit administratorii de blocuri,pentru a scoate persoanele in varsta,prostimea,la vot. cine a semnat acest sprijin,a primit anveloparea,izolatia blocurilor respective. atat....din pacate,nu cred ca exista 1 om,care sa fie sanatos la cap,sa il voteze pe aceste libidinos analfabet.

mitica
23 feb 14:39
+0
VOTURI
-0

Elena Udrea, a punctat foarte bine, atunci cand a spus depre Antonescu si Ponta. Ei fac ceea ce stiu mai bine, greva parlamentara, chiul si incasarea indemnizatiilor. In loc sa faca ceva pentru tara asta, ei se tin de prostii. Nu s-au saturat de atata teatru jucat, de mani *editat* rea oamenilor si de injuriile si criticile aduse fostului guvern. Oricum v-ati lins, pentru ca nu o sa va mai voteze nimeni.

Cernea
22 feb 14:35
+0
VOTURI
-0

Acesti doi primari nu au nicio problema in a castiga un nou mandat, dar problema ar trebui privita din doua perspective: daca Vanghelie este un soi de baron local si are monopol pe sectorul 5, la Chiliman noul mandat va fi asigurat datorita proiectelor pe care le-a dus la capat in sectorul 1.

Gabrielle
22 feb 14:33
+0
VOTURI
-0

Mda.Chiliman, Vanghelie merita sa mai fie primari. Dar Poteras, Piedone? Daca oamenii ar deschide ochii nu i-ar mai vota. Nu merita!Unu e traseist politic, altul duce banii cu punga la partid.

Rusoiu
22 feb 13:53
+0
VOTURI
-0

Nici nu ma mira...Sunt doi primari care si-au vazut de treaba lor.Cel putin la Chiliman se vede ca a dezvoltat foarte mult sectorul 1 si nu l-au interesat afacerile necurate!Merita si el sa mai fie primar si merita si cetatenii sa il aiba ca primar!

Mihai Baciu
22 feb 13:04
+0
VOTURI
-0

In sectorul 6 trebuie neaparat schimbat primarul. PDL si-a batut joc de acest sector cu potential mare.

Ioana Alexandra Ghinda
22 feb 13:14
+0
VOTURI
-0

Normal ca si-au batut joc. Udrea impreuna cu Poteras nu puteau face altceva, ei sunt doar cu furatul.

pepsi
22 feb 12:44
+0
VOTURI
-0

Pai vad ca USL-ul a gasit formula castigatoare. Chiliman si Vanghelie au demonstrat ca fac treaba la ei in sectoare. Deci , nu cred ca vor avea adversari...

Ioana Alexandra Ghinda
22 feb 11:17
+0
VOTURI
-0

Piedone in USL? Cred ca glumiti. Tocmai ce a dat cu piciorul unei sustineri din partea USL, cand a tradat PC-ul si a trecut in banca celor de la UNPR

Faur
22 feb 09:15
+0
VOTURI
-0

Macar Chiliman nu a fugit dupa putere asa cum a facut Ontanu.

Pana la capat,popularitate va castiga Chiliman va si nu Ontanu, pentru ca lumea amendeaza tradatorii si ciolanarii de tipul lui ce schima repede partidul ( si doctrina ! ) fara pic de constiinta si obraz.

Piata Universitatii a trezit multe constiinte !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE