PSD: Victor Ponta nu a difuzat date INS, ci estimari pe baza previziunilor Comisiei EuropenePresedintele PSD, Victor Ponta, a transmis ieri, cu ocazia dezbaterii televizate la care a participat, estimarea proprie cu privire la cresterea economica a Romaniei din trimestrul al III-lea si absenta recesiunii in Romania in baza prognozelor si estimarilor publicate de catre Comisiei Europene, se arată într-un comunicat remis de PSD.

Victor Ponta: Nu mai exista stanga si dreapta. Cea mai buna solutie este gasirea unui echilibru
Victor Ponta: Nu mai există stânga și dreapta. Cea mai bună soluție este găsirea unui echilibru
Foto: www.titanul.ro

De altfel, prognoza Comisiei Europene de toamna, din data de 4 noiembrie 2014, arata o crestere economica de 1% in trimestrul III, si de 1,6% in trimestrul IV - ceea ce ar reprezenta cele mai mari cresteri economice trimestriale din Uniunea Europeana.

Victor Ponta nu are niciun fel de informatii din partea Institutului National de Statistica. Datele INS vor fi facute publice vineri, urmand a se vedea in ce masura acestea confirma sau nu prognozele si previziunile Comisiei Europene.

Dat fiind faptul ca, in aceasta dimineata, s-au declansat atacuri murdare cu evident iz electoral in presa cu privire la acest subiect, solicitam imperativ tuturor reprezentantilor presei sa nu manipuleze date oficiale si sa nu afecteze, in acest fel, credibilitatea institutiilor statului.

Etichete: 2014, alegeri prezidenţiale, creştere economică, date, INS, TURUL DOI, Victor Ponta

0/1 COMENTARII
Pontache
13 nov 12:33
+0
VOTURI
-0
Ponto, ai zis ca sunt datele INS! Mincinosul tot mincinos ramane!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE