Punctele de frontieră ale Greciei, BLOCATE din cauza protestelor fermierilorMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că, din data de 8 februarie 2016, fermierii eleni au decis continuarea protestelor și blocarea drumurilor naționale și autostrăzilor care asigură legătura cu punctele vamale. 

Punctele de frontiera ale Greciei, BLOCATE din cauza protestelor fermierilor (Foto pressalert.ro)
Punctele de frontieră ale Greciei, BLOCATE din cauza protestelor fermierilor (Foto pressalert.ro)

Punctele de frontieră ale Greciei vor fi BLOCATE din cauza protestelor fermierilor în următoarele intervale orare (ora locală):
- Vama Promachonas, la granița cu Bulgaria, va fi blocată pentru un interval de 24 ore, cu începere de la ora 21.00. Pentru acest punct vamal, este a 8-a zi de blocaj.
- Vama Exohis, frontiera cu Bulgaria, este blocată pentru un interval de 24 de ore, începând de astăzi, ora 11.00.
- Vama Evzoni, frontiera Greciei cu Macedonia, va fi blocată astăzi, în intervalul orar 19.00 – 22.00.
- Vama Doirani, frontiera Greciei cu Macedonia, va fi blocată astăzi în intervalul orar 18.00 – 22.00.
- Vama din Krystallopigi, frontiera cu Albania, va fi blocată astăzi până la ora 23.00.
- Autostrada Egnatia, în zona Kerdillion, este blocată pentru un interval de 24 de ore, începând de astăzi, ora 12.00, anunţă MAE. 

Având în vedere că situaţia blocajelor de trafic este în permanentă schimbare, se recomandă şi verificarea individuală a rutelor avute în vedere de către transportatorii de mărfuri interesaţi de tranzitarea teritoriului elen.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.

Etichete: blocare, Grecia, proteste fermieri, puncte de frontiera

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE