Puricii îl terorizează pe Dan Șova, în arestSenatorul Dan Șova se plânge apropiaților de condițiile din arest și refuză mâncarea.

Dan Sova, in arest pana in februarie - a decis ICCJ
Dan Şova, în arest până în februarie - a decis ÎCCJ
Foto: indiscret.ro

"Se simte sufocat, încătuşat. Este agitat, parcă nu are aer. Dan Sova spune că U suportă mizeria, mirosul si condiţiile. Nici să foloseasca toaleta nu poate. Nu prea mănâncă, nu doarme, este distrus. A ajuns de nerecunoscut în numai două săptămâni. Încă nu a cazut psihic pentru ca are totusi un caracter foarte puternic. A cerut pernă, paturi, aşternuturi curate. Spune că acolo este plin de purici. Nu este obisnuit sa traiasca asa. Iubita lui a fost sa il vada, desi are si ea probleme de sanatate, nu este deloc bine", a declarat un apropiat al politicianului pentru Cancan.

Pe 15 decembrie, Dan Sova a fost arestat pentru ca a luat 100.000 de euro spaga pentru a facilita un contract, dar si pentru trafic de influenta. El se afla de atunci in arestul politiei, iar sansele ca avocatul sa iasa dupa cele 29 de zile sunt extrem de mici.

Etichete: arest, dan şova

0/2 COMENTARII
Cris
27 Dec 20:01
+0
VOTURI
-0
Sunt purici electronici, pusi acolo de dusmanii politici ai lui Sova, un foarte bun politician de altfel... Ca si Ponta.
andrei
27 Dec 12:41
+0
VOTURI
-0
A da? Pai asta sunt conditiile ce au reiesit dupa ce matale si cloaca ta ati luat spagi pe nesimtitelea..acum vedeti rezultatul. Bine-mi pare! Uite asa are gust realitate, bai Sho'va!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE