PUZ-ul zonei Obor, în dezbatere publică la Primăria Sectorului 2Marți, 19 februarie 2019, ora 15.00, la sediul Primăriei sector 2, sala I.L. Caragiale”, va avea loc o întâlnire între reprezentanții autorităților locale și alte persoane interesate, din zona extinsă Piața Bucur Obor - zona comercială Obor -  Gara de Est, pentru analizarea PUZ-ului propus de administraţia publică locală pentru acest perimetru.

PUZ-ul zonei Obor, in dezbatere publica la Primaria Sectorului 2 (Foto Wikimapia)
PUZ-ul zonei Obor, în dezbatere publică la Primăria Sectorului 2 (Foto Wikimapia)

Întâlnirea face parte din seria de dezbateri privind PUZ sector 2, mai puțin aria protejată.

Prin demersul său, Primăria Sectorului 2 doreşte ca zona respectivă să se dezvolte conform potențialului pe care îl are, printr-o infrastructură de calitate și prin investiții publice şi private. Se are în vedere modernizarea și standardizarea, îmbunătățirea serviciilor publice și a nivelului de confort al cetățenilor, în acord cu conceptul de Smart City.

În conformitate cu Ordinul 2701/2010 cu privire la componentele obligatorii ale informării și consultării publicului care se aplică în cadrul proceselor de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism și de amenajare a teritoriului, art. 61 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, întâlnirea dintre autoritățile publice și reprezentanții mediului de afaceri are ca scop clarificarea modului în care autoritatea publică locală poate să vină în sprijinul investitorilor, în vederea soluționării aspectelor aferente unei dezvoltări urbane coerente raportate la situația existentă și corelate cu situația preconizată, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Etichete: dezbatere publica PUZ, PUZ Obor, PUZ sector 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE