Quintus: "Dacă ieşea domnul acesta Dan, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu..."Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, este mulţumit de faptul că social-democrata Gabriela Firea a câştigat Primăria Capitalei. Quintus a declarat la RFI că Firea este un candidat mult mai bun decât Nicuşor Dan. "Dacă ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheamă, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu!..."

„Am pierdut la Bucureşti. Marea mea surprindere nu este că am pierdut. Surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti. Fără un lider... cum e cazul doamnei Firea. Doamna Firea este o persoană care putea şi poate să conducă aşa cum trebuie Bucureştiul. Dacă ieşea domnul acesta Dan, cum îl cheamă, în fruntea Bucureştiului, să ne ierte Dumnezeu!", a spus Mircea Ionescu Quintus, citat de digi24.ro

"Eu am făcut al doilea Război Mondial, în care am avut şi înfrângeri şi victorii. Acolo unde am fost înfrânţi am avut bărbăţia să ne recunoaştem înfrângerea. Prin urmare, vreau să vă spun că recunosc că la Bucureşti am fost înfrânţi, e vorba de Partidul Naţional Liberal. Tot ceea ce vă spun eu este părerea mea, nu am vorbit, nu m-am consultat cu conducerea, îmi dau părerea mea şi sper să nu fie departe de cea a partidului. Am pierdut la Bucureşti. Marea mea surprindere nu este că am pierdut, că se profila cumva această înfrângere, surpriza mare şi dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureşteni, care au dat 30% din voturile lor unei formaţiuni care nu înseamnă nimic pentru Bucureşti şi nici nu poate să facă ceva pentru Bucureşti", a mai spus seniorul liberal. 

Preşedintele onorific al PNL se arată mulţumit de rezultatul partidului la nivel naţional: "Rezultatul votului de până acum în ţară pe mine mă surprinde plăcut. Se pare că avem până acum vreo mie de primari, ne apropiem de 30 de procente. Crin Antonescu şi-a dat demisia când noi am obţinut 15% şi acum suntem la dublu, după o perioadă nu prea îndelungată. Rezultatul în ţară apreciez cel puţin în momentul de faţă că e bun şi mulţumitor".

S-ar impune un Congres extraordinar? "După părerea mea nu, pentru că o singură înfrângere şi un rezultat bun naţional nu justifică. Dacă însă oameni din conducere, cum a fost cazul domnului Predoiu, pe care îl apreciez în mod deosebit, dincolo că domnul Predoiu a fost un candidat al meu, acolo am pierdut, dar dacă vor fi oameni care să-şi asume răspunderi pentru ce cred ei că au greşit, asta-i altă treabă. Nu mi se pare însă că este nevoie de un Congres extraordinar acum, înainte de a se fi făcut fuziunea între PNL şi PDL", declară Mircea Ionescu Quintus.

Etichete: Mircea Ionescu Quintus, nicuşor dan

0/2 COMENTARII
Aleluia
08 iun 15:22
+0
VOTURI
-0
Sa ne ierte Dzeu dar cu Firea sigur nu ne iarta
pesedeaua
08 iun 08:18
+0
VOTURI
-0
Să ne ierte Dumnezeu!...dar cu oameni ca bosorogul asta PNL se duce sigur dupa PNTCD. Parca si aia aveau niste fosile de-astea intelepte pe-acolo.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE