RADET a fost amendată de ANPC pentru că nu a furnizat căldură la parametri optimiAutoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a amendat cu 20.000 de lei Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) pentru lipsa furnizării căldurii sau furnizarea acesteia la parametri necorespunzători. De asemenea, ANPC a sancționat și CFR cu 50.000 lei pentru condițiile improprii oferite călătorilor. 

RADET a fost amendata de ANPC pentru ca nu a furnizat caldura la parametri optimi
RADET a fost amendată de ANPC pentru că nu a furnizat căldură la parametri optimi

"Comisari ANPC au desfășurat un control la data de 5 ianuarie în urma sesizărilor primite de la consumatori. Aceștia reclamau faptul că furnizarea agentului termic a fost oprită, fie s-a furnizat sub parametri stabiliți, precum și a faptului că apa caldă a fost furnizată la temperaturi scăzute. În timpul controlului, reclamațiile s-au confirmat, situație recunoscută și de RADET. ANPC a aplicat o amendă contravențională de 20.000 lei și a dispus remedierea situației", precizează comunicatul ANPC remis Agerpres.

De asemenea, comisari ANPC din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București au sancționat CFR Călători și CFR Infrastructură cu suma de 50.000 de lei pentru condiții improprii de călătorie

Etichete: amendă, anpc, CFR, RADET

0/1 COMENTARII
Cris
08 ian 23:29
+0
VOTURI
-0
Bravo ANPC! Hai sa mergem acum sa luam din nou la puricat pestele congelat din AUCHAN... De sute de ani aia dezgheata pestele, il amesteca cu apa si il congeleaza la loc, sa atarne cat mai greu la cantar. Ai inteles ANPC sau trebuie sa desenez ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE